07:22:57 29.03.2024
Stiri

Cum decurge o zi din viața lui Vladimir Putin

Monden 04.07.2017 20:01 Vizualizări3012 Autor: Ziarul National


Cum decurge o zi din viața lui Vladimir Putin Sursa: click.ro

Cu toții știm că Vladimir Putin (64 de ani) este unul dintre cei mai puternici lideri ai lumii, dar v-ați întrebat vreodată cum decurge programul său zilnic? Fie că servește numai delicatese la micul dejun sau se delectează cu activități sportive, liderul de la Kremlin are cu siguranță un program foarte încărcat.

Jurnalistul Ben Judah a petrecut trei ani pentru studierea lui Vladimir Putin ca să scrie cartea „Fragile Empire: How Russian Fell in and Out of Love with Vladimit Putin”. El s-a focusat în special pe detaliile vieții domestice a liderului de la Kremlin și a surprins o altă perspectivă a președintelui rus, după cum precizează Business Insider.

Se trezește dimineața târziu și servește micul dejun la amiază

Vladimir Putin nu este un mare admirator al trezirii la primele ore ale dimineții, iar din acest motiv, obișnuiește să servească micul dejun aproape de amiază. Îi place să mănânce omletă sau un bol cu terci de ovăz și ouă de prepeliță și suc de fructe. Ziarele locale spun că toate ingredientele provin de la ferma deținută de Patriarhul Kiril, liderul religios al Federației Ruse.

După micul dejun, urmează cafeaua

Nicio activitate nu poate începe până nu este servită o ceașcă de cafea. Liderul de la Kremlin are nevoie de energie pentru a-și începe activitățile zilnice.

Putin petrece ore în șir înotând

După micul dejun și cafea, urmează exercițiile fizice. Vladimir Putin petrece ore în șir înotând, iar jurnalistul Ben Judah susține că acolo, în apă, președintele rus născocește cele mai înalte idei pentru Rusia.

Nu sare niciodată peste antrenamentul cu greutăți

Putin are propria sală de fitness unde se menține în formă. El a afișat întotdeauna o imagine atletică și masculină, iar în 2015, chiar a fost fotografiat în timp ce se antrena alături de premierul Dimitri Medvedev.

Putin acordă multă atenție ținutei sale

Acordă foarte multă atenție pieselor vestimentare. Se spune că nu poartă decât cravate Valentino și costume de la branduri celebre care Brioni și Kiton.

Vladimir Putin se apucă de treabă doar după-amiază

Programul de lucru al liderului rus este întotdeauna plasat după-amiază, iar primul lucru pe care-l face este să citească notele de informare pe care le găsește pe birou. Acestea sunt note informative ale serviciilor secrete și de afaceri externe, dar și principalele știri din Rusia și din lume.

La birou, Putin este destul de reticent față de tehnologie

Președintele rus este un mare admirator al noilor tehnologii precum computerele sau alte dispozitive asemănătoare. În locul acestora, Putin preferă dosarele și documentele scrise pe hârtie. Ca mijloc de comunicare, folosește chiar un telefon sovietic.

Vladimir Putin preferă activitățile nocturne

Liderul rus este o adevărată pasăre de noapte când vine vorba de muncă. S-a observat că este cel mai activ până la orele târzii ale serii și chiar noaptea.

În străinătate, tot ceea ce mănâncă și atinge Putin, este verificat de Kremlin

Atunci când călătorește în străinătate, serviciul de securitate al președintelui Rusiei impune reguli foarte stricte. Dacă este invitat să servească masa, toate tacâmurile și vasele sunt înlocuite, iar mâncarea este atent verificată de Kremlin.

Preferințele culinare ale președintelui rus

Vladimir Putin adoră înghețata cu fistic. În timpul summitului G20 de anul trecut, Putin chiar i-ar fi dăruit și omologului său chinez, Xi Jinping, un baton de înghețată cu fistic. De asemenea, liderul de la Kremlin se ține la distanță de băuturile alcoolice, cu excepția recepțiilor formale. La capitolul alcool, pare să contrasteze puternic față de preconcepția predilecției rușilor pentru alcoolism.

Programul de lucru e mai flexibil în weekend

În weekend, Putin are un program de lucru mai relaxat, când ia lecții de limba engleză. Duminica, obișnuiește să se roage și să se spovedească, dar apropiații săi spun că „viața sa nu este chiar ca a unui creștin”.

Sursa: click.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md