13:54:37 25.04.2024
Stiri

Postul „Moldova 1” are un director interimar după demisia lui Mircea Surdu: Chestiune pusă la vot de DOUĂ ori în cadrul aceleiași ședințe

Social 04.07.2017 16:45 Vizualizări3898 Autor: Ziarul National
Postul „Moldova 1” are un director interimar după demisia lui Mircea Surdu: Chestiune pusă la vot de DOUĂ ori în cadrul aceleiași ședințe TRM


Consiliul de Observatori (CO) al Companiei „Teleradio Moldova” a ales, astăzi, un director interimar al postului public de televiziune „Moldova 1”, după ce Mircea Surdu și-a anunțat demisia săptămâna trecută.

Este vorba de Ecaterina Stratan, șefa Departamentului știri și dezbateri de la „Moldova 1”.

Stratan a fost aleasă din a doua încercare, după ce candidatura ei nu a întrunit cele cinci voturi necesare în ședința CO de ieri. Membrii CO au decis să prelungească ședința astăzi, iar între timp s-a mai găsit un vot, ceea ce înseamnă că același subiect a fost pus la vot de două ori pe parcursul aceleiași ședințe.

CITIȚI și Mircea Surdu şi-a anunţat DEMISIA de la şefia postului Moldova 1: "Filmul meu s-a încheiat, urmează titrele"

Mai mult, candidata care nu a acumulat suficiente voturi la prima încercare, a reușit să le obțină la cea de-a doua încercare. Pentru numirea Ecaterinei Stratan în funcția de director interimar al postului „Moldova 1” au votat Nicolae Spătaru, Stela Nistor, Alexandru Vasilache, Veaceslav Vlad și Marina Țurcan (ultima a votat la a doua încercare - n.r.).

Solicitat de Ziarul NAȚIONAL să spună dacă e normal ca o chestiune să fie pusă la vot de mai multe ori în aceeași ședință, Nicolae Spătaru, președintele CO, s-a ferit să ne dea un răspuns exact.

„Este regulamentul, mai sunt oameni în CO, nu sunt numai eu acolo, noi am propus candidaturi și am decis”, ne-a spus președintele CO.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md