Ion Andronache, autorul primului vlog ortodox, lansează un concurs. Printre premii – biblia ilustrată pentru maturi

unnamed (2)

Ion Andronache, vloggerul ortodox care a abordat într-o lună opt subiecte la tema Bisericii Ortodoxe, acum organizează un concurs, în care va oferi 10 căni cu logoul vlogului și un set de opt volume ale Bibliei ilustrate pentru maturi.

Concursul va avea loc joi, 6 iulie, la ora 20.00, în formatul LIVE pe pagina Vlogului – https://www.facebook.com/ortodoxia.andronache.

Participanții pot câștiga una din 10 căni cu logoul vlogului și un set de opt volume ale Bibliei ilustrate pentru maturi. Biblia a fost tradusă integral cu note și comentarii de Mitropolitul Clujului, Bartolemeu Anania.

Pentru a participa, este nevoie la ora 20.00 să fiți online pe pagina Vlogului Ortodoxia – „pentru că așa trebuie”, unde va apărea translarea live a concursului.

Concursul va avea trei etape:

#1. Etapa de încălzire, fără premii.
Va trebui de scris în comentariile translării live cuvintele care apar pe foi sau ce este reprezentat pe imaginile de pe ecran.

#2. Etapa cu 10 întrebări, premiul va fi 10 căni.
Va câștiga acela care primul va oferi răspunsul corect în comentarii.

#3. Etapa în care puteți câștiga setul de opt volume ale Bibliei ilustrate răspunzând corect și rapid la o întrebare.

Ion Andronache ne-a comunicat că dificultatea întrebărilor este potrivită atât pentru teologi, cât și pentru creștinii activi, dar la fel răspunsurile vor putea fi găsite prin Google.

La concurs pot participa utilizatori de Internet de orice vârstă, sex, etnie, limbă (răspunsurile vor fi acceptate în română, rusă, engleză), origine sau convingere, adică la concurs pot participa atât creștinii ortodocși, cât și ne-ortodocși sau agnostici/ateiști.

Regulamentul concursului îl găsiți mai jos:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente