Barcelona și Real Madrid se bat pentru marea speranță a Spaniei; Cine e avantajat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Transferul lui Dani Ceballos este în prim-plan în Spania, în aceste zile. Proaspăt desemnat jucătorul turneului la Campionatul European U21, unde a jucat finala cu naționala iberică, mijlocașul a fost contactat deja de Barcelona, în timp ce Zinedine Zidane l-ar vrea la Real înaintea plecării în turneul din SUA.

Cu ambele oferte pe masă, Ceballos (20 de ani) e mai atras de Barcelona, potrivit Mundo Deportivo, publicația care notează că este „înnebunit” să joace alături de Messi, Iniesta sau Neymar.

Mijlocașul de la Betis Sevilla a făcut și o serie de precizări cu privire la cuvintele grele folosite la adresa celor doi granzi ai Spaniei pe rețelele de socializare. Între timp, a șters mesajele respective, pe care le scrisese pe când avea 15 ani și în care îi ataca violent pe catalani, dar și pe madrileni, folosindu-se de înjurături dezgustătoare.

Fotbalistul a explicat că, în mediul în care a trăit, spiritul catalanilor nu era deloc tolerat, iar postările de pe Twitter au fost făcute fără să se gândească ce avea să se întâmple pe mai departe. Mai mult, a spus că și-ar cere iertare, dacă ar trebui, fiindcă era un copil atunci când scria acele mesaje dure.

În ciuda faptului că Ceballos înclină spre Barcelona, Zidane încearcă să îl atragă spre Madrid. Publicația As susține că antrenorul francez îl vede pe mijlocaș drept înlocuitorul perfect pentru Modric, care va împlini 32 de ani în septembrie și va avea în curând nevoie de un succesor. Zidane îl vrea încă de acum, pentru a-l pregăti în vederea înlocuirii croatului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...