02:00:46 19.04.2024
Stiri

Băiețelul s-a strecurat la bucătărie și a mâncat acest condiment. Doctorii nu l-au mai putut salva

Știri 03.07.2017 18:30 Vizualizări4461 Autor: Ziarul National
Băiețelul s-a strecurat la bucătărie și a mâncat acest condiment. Doctorii nu l-au mai putut salva Sursa: realitatea.net


Brianna Rader avea un băiețel sănătos de patru ani, căruia îi plăcea să exploreze tot ce este nou ca și oricărui alt copil de vârsta lui. El era foarte ascultător. De aceea, într-o zi Brianna nu a dat importanță faptului că micuțul ei se juca la bucătărie.

Cercetând încăperea, micul Matthew a găsit raftul cu condimente, a luat borcanul cu scorțișoară măcinată și a hotărât să o guste. Peste câteva secunde băiețelul a început să se sufoce, iar când Brianna a intrat în bucătărie, el avea deja o criză convulsivă. Într-o clipă Matthew a devenit inconștient. Brianna a chemat ambulanța și copilul a fost dus repede la spital.

Peste 1.5 ore medicii au anunțat moartea lui. Medicul legist a declarat un caz accidental, deoarece scorțișoara poate provoca asfixiere, dacă este inspirată.

Brianna a vrut să povestească tuturor această istorie. Un astfel de pericol este ascuns în bucătăria tuturor, însă mulți nu știu despre el. Extrem de atenți trebuie să fie oamenii, care participă la „Provocarea Scorţişoarei” („Cinnamon Challenge”) — un concurs video popular pe Internet, care constă în înghițirea unei linguri pline cu scorțișoară în mai puțin de 60 de secunde.

Principala regulă a jocului: să nu bei lichide după ce înghiți condimentul. Mulți dintre cei care au hotărât să-și testeze rezistența organismului, au suferit tuse, vărsături, dispnee sau chiar colaps respirator.

Brianna îi avertizează pe toți: această ocupație este mult mai periculoasă decât credeți. „Oamenii nu înțeleg că această distracție îi poate costa sănătatea sau chiar și viața”.

Dragi părinți, aveți grijă de copiii voștri. Evitați astfel de greșeli în familia voastră. Dragi utilizatori ai Internetului, nu vă riscați sănătatea și viața de dragul popularității în rețea.

Sursa: realitatea.net


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md