Vino la film! Ce premiere te așteaptă pe marile ecrane de la Patria în luna iulie

5ZOLLCTQ2D
Foto: Maya Karmon

O seară în solitudine, o ieșire nocturnă cu prietenii sau o întâlnire romantică în doi, toate pot fi petrecute la cinema. Luna iulie ți-a pregătit premiere pentru toate ocaziile, de care te poți bucura în orice companie.

Absolut tot


Premieră: 6 iulie

Vârsta: 12+

Limba: Rusă, Engleză

Maddy e o tânără de 18 ani, isteață, curioasă și plină de imaginație. Dar Maddy suferă de o maladie care o împiedică să părăsească protecția mediului închis ermetic din casa ei. Olly e tânărul din vecinătate, care nu lasă ca acest detaliu să-i despartă. Privindu-se doar prin ferestre și vorbindu-și doar prin mesaje scrise, Maddy și Olly formează o legătură care îi face să riște totul pentru a fi împreună.

Omul-Păianjen: Întoarcerea Acasă


Premiră: 6 iulie

Vârsta: 12+

Limba: Rusă, Engleză

După experiența alături de „Răzbunătorii”, Peter Parker revine acasă și încearcă să-și urmeze rutina zilnică. Însă, deși viața de licean și cea de acasă, alături de mătușa May,  pare cea a unui adolescent obișnuit, cu ajutorul mentorului său, Tony Stark, Peter descoperă ce puteri atipice are și cum le poate folosi. Dar oare se poate pune cu noul ticălos, Vulturul?

Planeta Maimuțelor: Războiul


Premiră: 13 iulie

Vârsta: 12+

Limba: Rusă, Engleză

O națiune de primate extrem de evoluate genetic, condusă de Caesar, intră într-un amplu conflict armat cu oamenii. Filmul este regizat de Matt Reeves, avându-i în rolurile principale pe Judy Greer, Woody Harrelson, Andy Serkis, Steve Zahn și Ty Olsson.

Dunkirk

Premieră: 20 iulie

Vârsta: 12+

Limba: Rusă, Engleză

Povestea filmului Dunkirk surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat. În rolurile principale sunt  Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy şi debutantul Fionn Whitehead. Filmul este produs de Christopher Nolan şi Emma Thomas.

Amityville: The Awakening


Premieră: 20 iulie

Vârsta: 15+

Limba: Rusă

Belle, împreună cu sora ei mai mică și fratele ei geamăn, care este în comă, se mută cu mama lor într-o nouă locuință, iar asta pentru a economisi banii necesari asistenței medicale pentru frățiorul aflat în comă. Curând, însă, evenimente supranaturale încep să aibă loc în noul lor cămin. Unul dintre acestea este inexplicabila ieșire din comă a băiatului. Belle începe să suspecteze că mama lor le ascunde ceva și realizează ulterior că s-au mutat în infama casă Amityville.

Atomic Blonde: Agenta sub Acoperire


Premiera: 27 iulie

Vârsta: 16+

Limba: Rusă

Cea mai letală asasină MI6 este într-o misiune la Berlin, pentru a rezolva o chestiune de securitate națională. Lorraine, cel mai de preț agent britanic, își etalează toate atuurile și apelează la senzualitate și brutalitate, cu scopul de a duce misiunea la sfârșit. În mijlocul haosului, eroina se asociază cu agentul David Percival, pentru a descoperi enigma spionajului din Berlin.

Orarul complet al filmelor îl puteți găsi pe patria.md.

Liuba Țobenco

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente