Începe săptămâna cu gândul la weekend! Voluntarii CNTM te invită la o seară de film în aer liber

bg-1
Foto: simbol/openaircinema.de

Dacă îți place să vizionezi filme însă te-ai plictisit să o faci singur, acasă pe canapea, atunci vei fi tentat să accepți invitația voluntarilor CNTM, care organizează vineri seara o proiecție de film în aer liber. 

Organizatorii promit mult popcorn, atmosferă confortabilă, un film bun și interesant. Tot ce trebuie să faci tu este să-ți lași grijile acasă și să iei cu tine doar dispoziția bună.

Evenimentul va avea loc vineri, 7 iulie, începând cu ora 19:00, în parcul Dendrarium. Taxa de intrare: 15 lei. Urmărește noutățile pe Facebook.

Va fi proiectat filmul „The Walk” de Robert Zemeckis. 

Lansat în 2015, filmul spune povestea a doisprezece oameni care au pășit pe Lună. Numai unul a parcurs, sau va fi parcurs vreodată, imensul vid dintre cele două Turnuri gemene. Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) și mentorul său, Papa Rudy (Ben Kingsley), sunt ajutați de către o echipă internațională fără egal, care depășește toate obstacolele, disensiunile, trădările și nenumăratele limite pentru a-și duce la îndeplinire planul lor nebunesc.

Robert Zemeckis, regizorul magistral al capodoperelor Forrest Gump, Cast Away, Back to the Future, Polar Express sau Flight, folosește din nou o tehnologie revoluționară pentru a reda o poveste emoțională, centrată pe personaje puternice. Datorită tehnicilor vizuale novatoare și vrăjitoriei IMAX® 3D, The Walk-Sfidează limitele este un film cu adevărat pentru marele ecran, o șansă a spectatorilor de a încerca efectiv senzația de a ajunge la nori.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente