14:05:57 19.04.2024
Stiri

FABULOS // Asta este NUNTA ANULUI! Peste 200 de vedete vor lua parte

Monden 01.07.2017 17:30 Vizualizări3299 Autor: Ziarul National


FABULOS // Asta este NUNTA ANULUI! Peste 200 de vedete vor lua parte sursa: google.ro

Desfăşurare impresionantă de forţe în oraşul natal al lui Lionel Messi, Rosario, acolo unde starul Barcelonei urma să se căsătorească, zilele acestea, cu iubita sa din copilărie, Antonella Roccuzzo.

Cei doi formează un cuplu de mulţi ani şi au împreună doi copii, însă abia acum s-au decis să oficializeze relaţia.

260 de invitaţi vor participa la evenimentul organizat într-un cazinou din Rosario, iar cei doi miri par să pună siguranţa pe primul plan.



Aproximativ 300 de agenţi de securitate, printre care se numără şi reprezentanţi ai poliţiei locale, se vor asigura că nu vor apărea evenimente neplăcute în timpul petrecerii. De organizarea forţelor de ordine se va ocupa o echipă de specialişti din Israel, angajaţi de Messi în toate apariţiile sale publice.

Messi a rezervat nu mai puţin de 188 de camere într-un hotel de cinci stele din complexul în care va fi organizată nunta, astfel încât toţi invitaţii să se poată caza.


În acelaşi timp, 150 de jurnalişti au primit acceptul de a relata de la faţa locului despre nunta anului în sport, însă acestora nu le va fi permis accesul la petrecerea organizată în această seară şi nu vor putea interacţiona cu invitaţii din lumea sportului.

Printre invitaţi se numără mulţi actuali şi foşti jucători ai Barcelonei, dar şi vedete din alte domenii. Shakira va veni la eveniment alături de iubitul ei, Gerard Pique, iar la nuntă vor participa şi Sergio Aguero, Deco, Neymar, Luis Suarez, Angel Di Maria, Ezequiel Lavezzi, Carles Puyol, Xavi, Cesc Fabregas şi Samuel Eto'o.

Cerinţa lui Messi pentru „cadourile de nuntă”

Presa internaţională notează că Messi le-a cerut invitaţilor săi ca, în locul tradiţionalelor cadouri de nuntă, să facă donaţii către „Fundaţia Leo Messi”, care se ocupă cu evenimente caritabile şi în special cu ajutorarea copiilor din zonele defavorizate ale Globului.

Sursa: prosport.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md