(foto) Emoții pentru 99 de absolvenți ai Colegiului Național al Poliției de Frontieră care și-au luat azi diplomele

Foto: border.gov.md

99 de absolvenți ai Colegiului Național al Poliției de Frontieră au primit astăzi diplomele de absolvire și gradul special de „agent”. Evenimentul s-a desfășurat în Piața Independenței din orașul Ungheni. La acest moment a ajuns cea de-a IX-a promoție de absolvenți ai Colegiului Național al Poliției de Frontieră (CNPF).

Tinerii polițiști de frontieră, 75 de băieți și 24 de fete, cu mândrie și-au luat diplomele de absolvire și cu încredere au rostit cuvintele „Servesc Republica Moldova”, iar fețe bisericești au oficiat o slujbă de binecuvântare.

border.gov.md

border1

border2

În mesajul de felicitare, șeful Poliției de Frontieră îndeamnă tânăra generație de polițiști de frontieră să demonstreze că angajații instituției sunt transparenți, sinceri, deschiși și întotdeauna receptivi către societate. „De astăzi ați pășit cu drepturi depline în marea familie a Poliției de Frontieră. Suntem mândri că rândurile noastre au fost completate cu specialiști tineri, competenți, integri și bine pregătiți. Vă urez multe reușite profesionale, o carieră pe care să o construiți prin trudă, răbdare și devotament. Doar împreună și cu susținere, vom deveni mai buni ca entitate, mai vizibili pentru societate și de încredere la frontiera de stat” a menționat domnul Fredolin Lecari.

border3

border4

Festivitatea a urmat cu menționarea absolventei Dina Pascari cu diplomă de merit pentru cele mai remarcabile rezultate obținute în timpul celor doi ani de studii la CNPF.

Momentul solemn al absolvirii promoţiei 2015-2017 a fost încheiat cu un defileu a „proaspeților” polițiști de frontieră, urmat de fotografia de grup.

***

Toți doritorii de a active în Poliția de Frontieră își pot depune dosarele pentru concursurile de admitere la adresele indicate în rubrica ”ADMITEREA 2017” de pe pagina oficială web a instituției sau le pot expedia la adresa de email: [email protected]. Pentru informații suplimentare puteți apela la numărul de telefon : (+373 22) 259-692.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente