02:54:55 19.04.2024
Stiri

Trimișii DICRATORULUI Kim Jong-un au fost primiți de Dodon. Șeful statului vrea să dezvolte relațiile de PRIETENIE cu „un nebun cu arme NUCLEARE”?

Politică 01.07.2017 14:00 Vizualizări7010 Autor: Ziarul National
Trimișii DICRATORULUI Kim Jong-un au fost primiți de Dodon. Șeful statului vrea să dezvolte relațiile de PRIETENIE cu „un nebun cu arme NUCLEARE”? facebook.com


Președintele Igor Dodon s-a întâlnit ieri cu delegațiile participante la cea de-a 20-a aniversare a Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), iar printre acestea se numără și reprezentanți ai Republicii Populare Democrate Coreene, care este condusă cu o mână de fier de dictatorul Kim Jong-Un. Acesta a fost numit, recent, de președintele SUA, Donald Trump, „un nebun cu arme nucleare”.

Chiar dacă mai bine de jumătate de an nu mai este membru al PSRM, Igor Dodon folosește instituția prezidențială pentru promovarea socialiștilor.

Acesta s-a întâlnit ieri cu toate delegațiile prezente la cea de-a 20-a aniversare a PSRM, inclusiv cu cele din Ungaria, Turcia, Belarus, Rusia sau Republica Populară Democrată Coreeană.

„Am avut o întrevedere cu delegaţia din Republica Populară Democrată Coreeană în frunte cu vicepreşedintele Comitetului Central al Partidului Muncitoresc din Coreea, președintele comitetului pentru diplomație a parlamentului coreean, Li Su Yong, care se află în Moldova la invitația PSRM pentru a participa la cea de-a XX-a aniversare de la fondarea partidului. Coreea are un potențial enorm pentru dezvoltarea relațiilor comerciale, fiind interesată de mai multe categorii de produse agricole din R. Moldova, în special de vinurile moldovenești și în scurt timp primele partide de vin moldovenesc vor fi exportate, în premieră, în această direcție”, s-a lăudat șeful statului.

În același context, Igor Dodon a subliniat că „Moldova este interesată să dezvolte relații de colaborare atât cu Estul, cât și cu Vestul”. „Și am subliniat că voi depune toate eforturile pentru stabilirea unui dialog eficient în acest sens”, a mai scris acesta pe o rețea de socializare.

Amintim că, acum câteva luni, o delegație a PSRM a fost în vizită în Republica Populară Democrată Coreeană, acolo unde a participat la o paradă grandioasă organizată cu prilejul aniversării fostului lider al Coreei de Nord, Kim Il Sung. Delegația a fost condusă de deputatul Grigore Novac.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md