Chelsea l-a ratat pe Bonucci, dar aduce un fundaș de la vicecampioana Italiei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Chelsea a încercat fără succes să-l cumpere pe Bonucci de la Juventus, însă va aduce pe Stamford Bridge tot un fundaș din campionatul Italiei. Presa engleză anunță că gruparea londoneză s-a înțeles cu AS Roma pentru transferul Antonio Rudiger.

Internaționalul german de 24 de ani este cotat în prezent de site-urile de specialitate la 25 de miliaone de euro și ar urma să ajungă săptămâna viitoare în Anglia pentru a face vizita medicală și a semna contractul cu formația antrenată de Antonio Conte.

Roma a cerut inițial 45 de milioane de euro în schimbul lui Rudiger și a respins prima ofertă a lui Chelsea, care se ridica la 35 de milioane de euro. Cele două părți s-ar fi înțeles până la urmă la suma de 38 de milioane de euro, Chelsea urmând să achite inițial 33 și încă 5 în bonusuri de performanță. Fundașul german va semna pe 5 ani cu formația londoneză.

Rudugier se află în prezent cu naționala Germaniei la Cupa Confederațiilor. Nemții vor juca duminică seară împotriva chilienilor în ultimul act al competiției găzduite de Rusia.

Chelsea l-a vândut recent pe Nathan Ake (22 de ani) la AFC Bournemouth. Conducătorii de la Bournemouth le-au plătit 24 de milioane de euro celor de la Cheslea pentru aducerea fundațului central. A fost al doilea transfer realizat în această vară direct de la campioana Chelsea după cel al portarul Asmir Begovic pentru 11,5 milioane de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...