Reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău reacționează la campania inițiată de #diez privind redenumirea în Wine of Moldova Airport

DSC_2350-web

La început de iunie, #diez a lansat un proiect – Cum s-ar numi, unde v-am rugat să propuneți denumiri, apoi să votați denumiri alternative pentru Aeroportul Internațional Chișinău.

Campania a luat amploare după ce timp de o săptămână, toți doritorii au putut vota opțiunea preferată pe site-ul de știri pentru tineri – diez.md. Din totalul de 8.005 voturi, 31,82% au spus că nu ar vrea ca denumirea să fie schimbată, pe când, 68,18% au ales una din cele 11 opțiuni.

Astfel, din cei care ai decis că totuși ar fi o idee bună de a redenumi Aeroportul Chisinau, cei mai mulți au optat pentru aeroportul vinului, deoarece din ce spun ei, vinul de calitate, vinul moldovenesc este un brand national pentru Republica Moldova.

Reprezentanții Chisinau International Airport, Moldova, au reacționat la campania #diez și deși le-a plăcut ideea aceștia au menționat că în timpul apropiat, nu va fi redenumit.

Moldova este țara nu doar a celor mai ospitalieri oameni, dar și fără îndoială a celor mai creativi!

Alături de voi, dragi pasageri, deja preț de câteva zile urmărim originala campanie inițiată de portalul diez, privind redenumirea Aeroportului Internațional Chișinău în Wine of Moldova Airport.

Am fost plăcut surprinși de activitatea și creativitatea cetățenilor noștri, mai ales că întotdeauna suntem bucuroși de a susține ideile și inițiativele inovative. În același timp, pentru a nu induce în eroare pasagerii noștri, ținem să menționăm că Aeroportul Internațional Chișinău nu a fost, și în timpul apropiat, nu va fi redenumit.

Cu toate acestea, va continua să susțină toate proiectele care contribuie la promovarea frumoasei noastre țări și a bogațiilor ei naturale, una din care indubitabil este vinul nostru nobil și rafinat”, se spune în mesajul postat pe pagina de facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente