(VIDEO) Germania este noua campioană europeană de tineret; Gol superb în finala cu Spania

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Reprezentativa under 21 a Germaniei a câştigat, vineri, Campionatul European, învingând în finala competiţiei, disputată la Cracovia, selecţionata similară a Spaniei, scor 1-0.

Deşi porneau cu şansa a doua în finala cu ibericii, nemţii au început mai bine şi au irosit o ocazie uriaşă prin Max Meyer. Dincolo, Bellerin a trecut pe lângă deschiderea scorului.

Nici Gnabry nu a fost mai inspirat, însă golul a venit în cele din urmă în poarta ibericilor. Toljan a centrat, iar Weiser, fostul jucător al lui Bayern, l-a executat pe portarul advers cu o lovitură perfectă de cap.

În partea secundă, vedeta spaniolilor, Saul Niguez, a fost la un pas de egalare. Şi puştiul urmărit de Real şi Barca, Daniel Ceballos, a ratat şansa să echilibreze meciul după o ocazie imensă.

În cele din urmă, meciul s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru Germania, care a cucerit al doilea titlu european sub 21 de ani după cel din 2009.

Nemții sunt singurii care au bătut Spania la acest turneu final, Germania fiind și singura reprezentativă care nu a luat gol de la iberici.

Germania a mai câştigat o dată titlul european under 21, în 2009.

Spania are în palmares patru astfel de titluri, obţinute în 1986, 1998, 2011 şi 2013.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...