(video) Andrei Bolocan, prezent la dezbaterile din Parlament: Am fost ademeniți cu „cotletuțe”

Andrei Bolocan și Sergiu Sîrbu
Foto: facebook.com/ Lumina

Astăzi, 30 iunie, s-a desfășurat o nouă rundă de dezbateri publice asupra proiectului de modificare a sistemului electoral. De această dată, la ședință a fost prezent și vloggerul, realizatorul emisiunii „Lumina”, Andrei Bolocan. Acesta a avut și un cuvânt de spus la microfon, în stilul său ironic și sarcastic. De cealaltă parte, președintele Parlamentului, Andrian Candu, i-a dat asigurări că în Parlament va găsi lumina pe care o caută.

Sunt unul dintre puținii oamenii care trăiește astăzi un vis. Mie chiar îmi este curios să aud ceea ce vorbiți. Trăind acest vis mă întrebam dacă este din cauza oboselii de vineri sau din cauza căldurei, dar noi oliacă am uitat de 850 de mii de oameni care au semnat în favoarea votului uninominal. Oameni care au fost ademeniți cu o una din cele mai puternice „cotletuțe” și anume revocarea deputatului.

Pe 6 martie, Plahotniuc a ieșit la conferință de presă și ne-a spus că putem revoca deputatul și eu zic că aproape îs fermecat, aproape sunt gata să susțin această inițiativă, când colo e mai presus consensul larg decât cei 850 mii, când pe ultima sută de metri s-a tras o țeapă”, a menționat Bolocan în discursul său.

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, i-a cerut vloggerului să respecte și opiniile celor prezenți în sală, menționând că în Parlament va găsi lumina pe care o caută.

Ne bucurăm că ați decis să căutați lumina și în Parlamentul Republicii Moldova. Aici cu siguranță veți avea lumină. Aici oamenii care sunt aici reprezintă diferite categorii ale societății, trebuie să aveți respect pentru fiecare, sunt diferite opinii și trebuie să fie respectate”, a conchis sursa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente