Recomandări de evenimente pentru o zi de caniculă cu temperaturi de până la 39 de grade

Cald inghetata

Pentru acest weekend, sinopticienii au emis cod roșu de caniculă și temperaturi ce ajung până la plus 39 de grade. Totuși, pentru ziua de mâine avem parte de o serie de evenimente la care putem să mergem alături de cei dragi, doar că ne protejăm de soare cu răcoritoare, pălării și ochelari de soare.

#Training Gratuit: DriveUP Angry Business

Drive Up este primul training concret şi la temă despre lansarea şi dezvoltarea afacerii. Dacă simți că ești pregătit pentru a fi antreprenor, acum este cel mai oportun momement pentru a acționa. O zi în care vei afla exact ce trebuie să faci pentru a te lansa sau a-ți dezvolta propria afacere. Scopul trainingului este o claritate în definiții și un plan de acțiuni bine pus la punct! Vezi detalii aici. 

#Game Design Summer Camp

Tekwill Academy Kids lansează etapata a doua programului de vară – Game Design Summer Camp, destinat copiilor cu vîrsta 10-13 ani, cu tematica Game of Codes. Timp de 2 săptămîni, în perioada 1-15 iulie 2017, vom învăța să creăm personaje și să le dăm viață prin jocurile care le vom programa în baza platfomei Scratch, avansînd în elemente de grafică. Ne vom întîlni zilnic începînd cu orele 09:00 pînă la 18:00, de luni pînă vineri. Vezi detalii aici. 

#Concurs la dresaj, Cupa „Ștefan cel Mare și Sfânt” 2017

1-2 Iulie Scoala republicană de hipism și pentatlon modern organizează I etapă a turneului de Hipism „Cupa Ștefan Cel Mare și Sfânt 2017″ la disciplina „Dresaj”, conform Calendarului Acțiunilor Sportive Naționale și Internaționale pentru anul 2017, aprobat de Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova. Toți doritorii de a se odihni și a susține participanții sunt așteptați în perioada 1-2 Iulie la 9:00, calea Orheiului 90. Mai multe detalii despre eveniment vezi aici. 

#Free Book Club with Will Dickson

ALC Buiucani vă invită la Clubul de Carte cu Will Dickson, cronicar și scriitor din New York! Sâmbata, 1 iulie, începând cu ora 12:00, lecturăm împreună „The Fog Horn” de Ray Bradbury. Evnimentul se va desfășura pe str. Ion Creangă 16/2. Vezi detalii aici. 

#FOSFOR Electro Music Festival 2017

Cel mai grandios festival al muzicii electronice din Moldova FOSFOR revine. Pe data de 1 iulie la aerodromul Horești, va avea loc a treia ediție a festivalului care a cucerit inimile tinerilor din țara noastră.

FOSFOR – un show incredibil de lumină și muzică sub cerul liber. FOSFOR – pulsul nopților de vară, în care vrei să petreci până la răsărit și să te distrezi alături de prieteni. Anume din această cauză, organizatorii au hotărât să desfășoare festivalul în data de 1 iulie.

A treia edițe FOSFOR promite să fie și mai grandioasă decât cele două anterioare. Rămâne neschimbat un lucru – festivalul este o combinație fantastică de lumini, muzică și culoare sub cerul liber. Detalii aici. 

#Concert tradițional în aer liber oferit de Ambasada Germaniei

Ambasada Germaniei va organiza un concert tradițional în aer liber pe 1 iulie la Teatrul de Vară – „O călătorie muzicală prin Germania, Moldova şi Europa”

Soliști:
Lilia Șolomei, soprană, Artistă Emerită
Vitalie Cebotari, bariton
Virginia Sîrcu, saxofon
Pavel Efremov, acordeon
Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”
Director artistic și prim dirijor – Mihail Agafița, Artist al Poporului

În program:
R. Wagner, J.S. Bach, G.F. Händel, W.A. Mozart, L. Van Beethoven, D. Șostakovici, M. Stârcea, E. Doga, F. Lehar, J. Strauss, P. Lincke. Detalii aici. 

#COCO Chanel – Oglinzi

Pentru că vara este cel mai fierbinte anotimp, Teatrul Geneza Art a decis să pună pe jar publicul spectator și să încheie stagiunea a VII-a cu o premieră promițătoare „Coco Chanel”!

Ideea acestui proiect îi aparține regizorului spectacolului Daniela Burlaca, cu scopul de a crea un eveniment de amploare dincolo de bariere. Miza acestui concept este o personalitate celebră, marcantă și revoluționară – impuls și determinant pentru o lucrare fără superficialități.

Echipa Teatrului Independent Geneza Art, vă invită să vedeți o compilație a Artelor, creată din Teatru, Fotografie și Modă. Nume remarcabile sunt implicate la realizarea acestei idei, care presupune o serie de tablouri compoziționale create de fotograful George Secrieru, cu motivul „CoCosmos”. Aici mai multe detalii. 

#Expoziţie: „Superstiţii”

Expoziţie cu tinerii talentaţi din Moldova. Programul Deschiderii: 1 iulie – 16 iulie de la ora 14:00 până la ora 19:00, Duminică şi Luni închis. Deschiderea oficială: 1 iulie la ora 17:00

De la 1 iulie până la 16 iulie nouă artişti tineri talentaţi din Moldova vor prezenta operele lor despre „Superstiţii” la Muzeul Zemstvei din Chişinău, str. Alexei Şciusev 103. Expoziţia este rezultatul unei selecţii care KSA:K a organizat în luna mai cu scopul de a face o platformă pentru talentele proieminente locale. Detalii aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente