(VIDEO) Cupa Confederațiilor: Germania face spectacol cu Mexic și se califică în finală

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Germania s-a calificat joi în finala Cupei Confederațiilor, după ce a trecut în semifinale, într-un meci disputat la Soci, de naționala statului Mexic.

La fel ca și semifinala dintre Portugalia și Chile, partida de la Soci a fost foarte spectaculoasă, cu numeroase ocazii la ambele porți, doar că a avut parte și de multe goluri.

Nemții au avut noroc în startul partidei, când au punctat de 2 ori la primele ocazii, prin Goretzka, aflat la primele goluri la naționala mare. Au urmat minute de dominare din partea campioanei Concacaf, însă fără urmări pe tabelă.

În minutul 59 Timo Werner a marcat al treilea său gol la această competiție, spulberând practic orice emoție pentru echipa lui Low.

Fabian a înscris golul meciului în minutul 89, cu un șut superb de la 35 de metri, iar în prelungiri, Younes a marcat și el primul său gol la națională, stabilind scorul final, 4:1 pentru Germania.

În finala de la Soci campioana mondială va întâlni câștigătoarea Copa America, Chile. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:00.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...