Plecarea lui Ronaldo de la Madrid, tot mai aproape; Ce decizie a luat Real

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid speră să-l convingă pe Cristiano Ronaldo să rămână în capitala Spaniei, asta deși presa a scris că portughezul își dorește să plece cu orice preț, având în vedere modul în care clubul s-a comportat, după ce el a fost acuzat oficial de evaziune fiscală, în valoare de 14,7 milioane de euro.

Cu toate acestea, clubul a decis, conform Marca, să oprească toate achizțiile și vânzările de articole promoționale cu Cristiano Ronaldo, până când situația acestuia va fi clarificată.

Oficialii spanioli sunt însă optimiști că lucrurile se vor rezolva rapid, deși recunosc că nu știu care sunt pretențiile jucătorului.

Inclusiv președintele Florentino Perez a recunoscut că nu a vorbit despre acest lucru cu jucătorul, însă era încrezător că va avea o discuție cu Ronaldo, după ce acesta va reveni de la Cupa Confederațiilor.

”Știu că Cristiano este nervos, dar cred că va rămâne. Nu am vorbit cu el. Singurul lucru pe care îl putem face e să așteptăm și să vorbim după Cupa Confederațiilor. Am vorbit cu Mendes despre el. Nu este nevoie să ne îngrijorăm mai mult decât este cazul”, a declarat Florentino Perez în această săptămână.

Întâlnirea dintre cele două părți ar trebui să aibă loc cât de curând, întruct Ronaldo a plecat din Rusia, după ce Portugalia a fost eliminată de Chile în semifinalele Cupei Confederațiilor, urmând să nu joace în meciul pentru locul al treilea.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...