Răspunsul lui Ronaldo când a fost întrebat dacă pleacă de la Real

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cristiano Ronaldo a părăsit Rusia pentru a-şi vedea în premieră gemenii născuţi recent. Evident că ziariştii l-au întrebat pe starul de 32 de ani dacă va pleca de la Real Madrid în această vară, dar acesta a preferat să păstreze înformaţia pentru el.

„Nu voi vorbi despre asta şi nu voi rupe tăcerea”, a fost tot ce a spus Ronaldo pentru AC.

Spaniolii anunţă că ar putea pleca de la Real Madrid, fiind nemulţumit de poziţia clubului, după scandalul în care este acuzat de evaziunea fiscală, în urma căruia trebuie să plătească 14,7 milioane de euro.

”Nu am vorbit cu el. Singurul lucru pe care îl putem face e să așteptăm și să vorbim după Cupa Confederațiilor. Am vorbit cu Mendes despre el. Nu este nevoie să ne îngrijorăm mai mult decât este cazul”, a comentat Florentino Perez.

”Nu mă gândesc la ipoteza plecării. Este cel mai bun jucător pe care îl avem, e cel mai bun din lume și are un contract… Sunt oameni care cred că el face asta pentru a obține o creștere a salariului, dar, în opt ani de când e aici, nu a făcut niciodată un astfel de lucru. Nu este genul de om care să vină și să ceară mai mulți bani. Nu poți semna un nou contract în fiecare an”, a adăugat președintele lui Real Madrid, care continuă să susțină că starul portughez este nevinovat:

”Este un om integru și își respectă în întregime datoriile. Sunt mulți oameni care vor să-l rănească în legătură cu aceste taxe și cu alte lucruri, iar el simte asta”.

394 de meciuri a jucat Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid, în toate competiţiile

406 goluri a marcat portughezul pentru „galactici”

11 trofee a câştigat fotbalistul în vârstă de 32 de ani cu madrilenii, printre care trei Ligi ale Campionilor şi două titluri


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...