O bătrână de 80 de ani și-a aruncat mărunțișul din buzunar în motorul avionului, pentru “noroc”

Un zbor al companiei China Southern Airlines a fost întârziat după ce o femeie în vârstă a aruncat monede în motorul avionului, pentru “a avea noroc” în timpul zborului, a anunțat un reprezentant al companiei, relatează BBC News.

Gestul femeii a fost observat de unul dintre pasageri, care a alertat apoi poliția. Ea le-a spus apoi polițiștilor că a făcut acest gest în timp ce se “ruga să fie în siguranță” și din superstiție, convinsă că îi va aduce noroc.

Din cele nouă monede aruncate, doar una a ajuns la motor, însă ca o măsură de precauție cei 150 de pasageri au fost evacuați, iar zborul a avut o întârziere de câteva ore.

Toți banii, însumând aproximativ 0.25 de dolari, au fost recuperați de autorități.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.