13:03:10 19.04.2024
Stiri

Anonymous a prezentat DOVADA că NASA ştie de existenţa vieţii extraterestre. „Este cea mai importantă descoperire din istorie”'

Știri 28.06.2017 07:03 Vizualizări3702 Autor: Ziarul National


Anonymous a prezentat DOVADA că NASA ştie de existenţa vieţii extraterestre. „Este cea mai importantă descoperire din istorie”'

Reţeaua de hackeri Anonymous susţine că NASA se află pe punctul de a anunţa dovezi privind descoperirea vieţii extraterestre.

Deşi pare o declaraţie puternică, cercetătorii susţin că membrii Anonymous nu deţin dovezi substanţiale prin care să-şi confirme speculaţiile. Anunţul se bazează pe ultima descoperire a telescopului spaţial Kepler în timpul căreia a fost anunţate 219 de noi corpuri cereşti din afara sistemului nostru solar, candidate pentru titlul de planetă, informează Science Alert.

De asemenea, speculaţiile se bazează şi pe declaraţiile lui Thomas Zurbuchen, membru al NASA Science Mission Directorate. ,,Având în vedere activităţile diferite şi misiunile specifice pentru descoperirea dovezilor privind existenţa vieţii extraterestre, ne aflăm pe punctul de a face cea mai importantă descoperire din istorie''.

Deşi declaraţia lui Zurbuchen pare extrem de importantă atunci când este scoasă din context, experţii discutau în cadrul conferinţei de fapt despre dezvoltarea fără precedent a sistemelor de detectare a vieţii extraterestre.

Telescopul spaţial Kepler a fost lansat în 2009 pentru a detecta stele aflate la distanţă şi exoplanetele ce orbitează în jurul lor. Până în prezent, a detectat peste 4.000 de corpuri cereşti candidate la titlul de planete aflate în afara sistemului nostru solar. Printre acestea se numără 30 de planete similare ca mărime cu Pământul localizate în zona cu un mediu ce ar permite dezvoltarea vieţii din apropierea stelelor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md