Real Madrid își vinde marea speranță pe o sumă modestă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid a ajuns la un acord cu francezii de la Lyon pentru transferul lui Mariano Diaz.

Chiar dacă madrilenii cereau inițial 15 milioane de euro în schimbul atacantului, prețul convenit este de 8 milioane de euro. Jucătorul a fost și el de acord cu oferta din Ligue 1, iar publicația spaniolă Marca anunță că mutarea va fi oficializată în zilele următoare.

Campioana Spaniei și a Europei păstrează și o opțiune de răscumpărare în contractul de transfer, o practică obișnuită în ultimii ani pentru jucătorii de perspectivă pe care îi cedează pentru că nu prind echipa pe Bernabeu, scrie Digisport.ro.

Președintele formației din Ligue 1, Jean Michel Aulas, a confirmat pentru L’Equipe că transferul lui Mariano Diaz (care va împlini 24 de ani pe 1 august) este o prioritate la Lyon.

Această mutare este un indicator clar că șefii de pe Parc Olympique Lyonnais se vor despărți de Alexandre Lacazette, cel mai curtat atacant al momentului din Ligue 1. Internaționalul francez are oferte de la Arsenal și Atletico Madrid, de asemenea confirmate de Aulas.

Mariano Diaz a înscris 5 goluri în numai 302 minute jucate, în 14 meciuri, pentru Real Madrid, în sezonul trecut.

Tot marți au apărut în Spania vești despre promovarea lui Borja Mayoral la prima echipă a Realului, tocmai pentru a suplini plecarea lui Mariano și care probabil va avea același rol în sezonul următor. Șanse mari să plece de pe Bernabeu are și Morata, dar Florentino Perez vrea să aducă în locul lui un nume mare, pe o sumă importantă de transfer, iar în acest sens prim-planul îi aparține lui Kylian Mbappe.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...