Trădare la Madrid? Barcelona vrea cu orice preţ un jucător de la Real

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Barcelona este în criză de apărători de bandă dreaptă după plecarea lui Dani Alves la Juventus și la un an distanță încă este în căutarea unui înlocuitor pe măsură.

Cum transferul lui Bellerin de la Arsenal pare a nu mai fi de actualitate, directorul sportiv al vicecampioanei Spaniei, Robert Fernandez, a luat legătură cu agenții unui fotbalist de la Real Madrid.

Presa iberică anunță că brazilianul Danilo este ultimul jucător intrat pe lista fundașilor dreapta doriți de Barcelona. Adus în 2015 de la FC Porto, în schimbul sumei de 31,5 milioane de euro, Danilo nu a reuşit să se impună în faţa lui Dani Carvajal, iar statutul său în capitala Spaniei l-a determinat să ia în calcul o despărţire de proaspăta campioană din La Liga.

În acest sezon, sud-americanul de 25 de ani a fost folosit de 17 ori în La Liga şi a încheiat campionatul ca titular doar pentru că Dani Carvajal a fost accidentat.

Chiar înainte de semna cu Real Madrid, Neymar a încercat să-l convingă să aleagă Barcelona. Singura problemă e că suma cerută de campioana Spaniei în schimbul brazilianului ar fi peste 30 de milioane de euro. „Operațiunea va fi una complicată” scriu ibericii, dar orice se poate întâmpla.

Pe lângă Danilor, pe lista de rezervă se află patru fundaşi dreapta monitorizaţi de Barcelona: Nelson Semedo (Benfica), Joao Cancelo (Valencia), Cedric Soares (Southampton) şi Alvaro Odriozola (Real Sociedad). În ultimul sezon, Sergi Roberto a fost folosit cel mai des de Barcelona pe acest post, însă catalanii nu au fost foarte


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...