Operațiunea MAC-2017: Mai multe substanțe narcotice, descoperite în gospodăriile a 3 persoane

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Oamenii legii au efectuat percheziții la mai multe persoane, bănuite în comiterea infracțiunilor traficului de droguri.

În urma măsurilor de investigații, în gospodăriile a trei persoane cu vârste cuprinse între 26 – 32 de ani, domiciliate în orașul Cahul, polițiștii au depistat 70 de plante cânepă, 1 kg de paie de mac, 3 pachețele cu metamphetamină cu greutatea totală de 40 de grame și un aparat construit artizanal pentru consumul de marijuană.

Plantele au fost ridicate, ambalate şi sigilate pentru a fi supuse unei constatări tehnico-ştiințifice. Drogurile de tip marijuană erau preconizate atât pentru consumul propriu, cât și pentru a fi comercializate pe teritoriul raionului Cahul.

Suspecții au fost reţinuți preventiv pentru 72 de ore. Actualmente sunt arestați pentru 30 de zile. Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Amintim că în scopul combaterii consumului şi traficului ilicit de droguri, în special al celor de origine vegetală, depistării şi nimicirii plantelor cu conţinut narcotic, dar şi identificării persoanelor care se ocupă de cultivarea lor, poliţia desfăşoară, în perioada 1 iunie – 31 august curent, operaţiunea „MAC-2017”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...