12:55:59 28.03.2024
Stiri

DECIZIA luată de Liviu Dragnea în urmă cu scurt timp. Cine va fi NOUL PREMIER al României

Știri 26.06.2017 15:10 Vizualizări2100 Autor: Ziarul National
DECIZIA luată de Liviu Dragnea în urmă cu scurt timp. Cine va fi NOUL PREMIER al României


Mihai Tudose, ministrul Economiei în Cabinetul Grindeanu, este propunerea de premier cu care PSD-ALDE merg la Cotroceni. Tudose a fost votat de majoritatea membrilor CExN al PSD, fiind înregistrate doar patru abţineri, au declarat surse politice pentru Mediafax. Cei patru care s-au abţinut de la vot au fost: Nicolae Bădălău, Codrin Ştefănescu, Paul Stănescu şi Marian Minea.

„Nu am nicio umbră de îndoială că Tudose ar avea dublă comandă", a răspuns Liviu Dragnea întrebărilor legate de faptul că Mihai Tudose, propunerea de premier cu care coaliţia de guvernare merge la Cotroceni, ar putea fi „omul sistemului", argumentând că au fost colegi de guvern şi că, dacă ar fi fost aşa, ar fi simţit el ceva.

„A fost întrebat de Codrin Ştefănescu cred, răspunsul a fost categoric nu. (...) Am văzut şi despre mine în ultima perioadă că am fost racolat de generalul Coldea în tinereţea mea, probabil cei de la CNSAS mi-au ascuns dosarul. Am auzit şi că ar fi consilierul meu, sunt omul sistemului, de asta am atâtea cicatrici.
În tot acest timp nu am avut suspiciunea că Mihai Tudose ar avea dublă comandă. Nu am avut nicio umbră de îndoială. Am fost colegi în guvern pe vremea când eram viceprim ministru aş fi văzut, aş fi simţit dacă exista aşa ceva.
Convingerea mea este că nu are dublă comandă şi cred că, cu excepţia celor patru colegi cărora le respect opţiunea şi votul, se pare că şi ceilalţi colegi au fost de aceeaşi părere", a spus Liviu Dragnea înaintea consultărilor de la Palatul Cotroceni.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md