04:31:51 29.03.2024
Stiri

Chirtoacă l-a acuzat pe subalternul său că a făcut afirmaţii "contradictorii" în dosarul parcărilor cu plată. Grozavu îi răspunde: "Nu mă încurc de obicei în declaraţii"

Social 26.06.2017 10:40 Vizualizări2436 Autor: Ziarul National
Chirtoacă l-a acuzat pe subalternul său că a făcut afirmaţii Diez


Primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, care a mai primit săptămâna trecută 25 de zile de arest la domiciliu în dosarul parcărilor cu plată din capitală, a declarat jurnaliştilor că viceprimarul Nistor Grozavu ar fi făcut delcaraţii "contradictorii" în faţa oamenilor legii.

Anterior, şi liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a acuzat faptul că Grozavu, dar şi şeful Direcţiei Transport, Igor Gamreţchi, ar fi pasat vina pe primar în acest dosar, pentru a scăpa de închisoare. Drept urmare, Grozavu a fost exclus din PL.

Nistor Grozavu susţine, însă, că dânsul nu face de obicei afirmaţii contradictorii, atunci când e vorba de lucruri pe care le cunoaşte.

"Fiecare are poziţia şi opinia sa, o să vedem care o să fie corectă. Nu ştiu la ce s-a referit (Dorin Chirtoacă - n.r.) şi nu pot comenta. Nu am putut să mă încurc şi nu mă încurc de obicei în declaraţii, dacă se referă la ceva concret. Dacă e vorba de ceva ce nu ştiu, nici nu vorbesc de asemenea lucruri", i-a răspus viceprimarul astăzi lui Dorin Chirtoacă, după şedinţa tradiţională pe care a prezidat-o la Primăria capitalei.

Menţionăm că viceprimarul Nistor Grozavu a fost reţinut în luna aprilie curent, fiind învinuit că a semnat contractul cu o firmă care urma să gestioneze parcările cu plată din capitală pentru o perioadă de 25 de ani, în lipsa acordului Consiliului Municipal Chişinău. Grozavu nu a stat mult în izolatorul CNA, acesta fiind transferat în scurt timp în arest la domiciliu, iar procurorii au anunţat că acesta colaborează cu ancheta.

După reţinerea primarului de Chişinău, Dorin Chirtoacă, Primăria capitalei a rămas fără conducere, iar sistemul judiciar din R. Moldova a decis să-l elibereze pe Grozavu şi acesta a revenit la muncă, iar acum conduce capitala.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md