„În atmosfera înecăcioasă a teroarei declanşată de regimul de la guvernare asupra susţinătorilor Platformei Demnitate şi Adevăr, s-ar putea crede că loc pentru curaj nu mai este. Că nu mai este loc pentru Demnitate. Că nu mai este loc pentru speranţă. Dar, cum bine se ştie, cu cât mediul în care se află omul este mai ostil, cu atât spiritul de luptător devine mai puternic. Ne-am convins de acest lucru în localitatea Ghiduleni, dar, în special, în centrul raional Rezina, unde am avut astăzi o întâlnire extraordinar de frumoasă cu peste trei sute de cetăţeni dornici să vorbească cu liderii Platformei Demnitate şi Adevăr. Oamenii au depăşit frica impusă de administraţia publică locală servilă partidului democrat”, afirmă secretarul general al Platformei DA, Chiril Moţpan.

Potrivit localnicilor, autorităţile locale ar fi încercat să împiedice desfăşurarea întâlnirii cu liderul Platformei DA, mai spune Chiril Moţpan.

„Pentru că aici aveam să aflu că şefii locali au cheltuit mulţi nervi pentru a zădărnici întâlnirea cu Andrei Năstase. Dar în zadar! N-a ajutat la nimic nici intenţia câtorva tineri aghezmuiţi care, puşi la cale de liderii PD locali au încercat să brueze discursul lui Andrei Năstase. Oamenii, veniţi din diferite localităţi, ne-au salutat cu un entuziasm nedisimulat, exprimându-şi, cu o sinceritate cuceritoare, respectul pentru liderul Platformei Demnitate şi Adevăr. Bravo oamenilor Demnităţii din raionul Rezina, cetăţeni combativi şi cu un înalt spirit al responsabilităţii pentru viitorul ţării. Bravo domnului Vasile Grigor, preşedintele organizaţiei teritoriale Rezina a Platformei DA, organizaţie care include în rândurile sale aproape trei sute de membri”, a adăugat secretarul general al Platformei Demnitate şi Adevăr.

La rândul său, Andrei Năstase, a declarat după aceste întâlniri că oamenii îşi pun mari speranţe în Platforma DA pentru un viitor mai bun.