De ce vrea Ronaldo să plece de la Real: I-a fost afectată imaginea

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Viitorul lui Cristiano Ronaldo rămâne sub semnul întrebării. După scandalul cu Fiscul spaniol, lusitanul le-ar fi transmis apropiaților că vrea să plece de la Real Madrid. Lucrurile s-ar mai fi schimbat însă după ce Florentino Perez l-a susținut public pe Ronaldo.

Bun prieten cu Ronaldo, portughezul Luis Campos, în prezent director sportiv la Lille, a vorbit cu presa din Franța despre situația compatriotului său. Ronaldo se află în prezent cu naționala Portugaliei la Cupa Confederațiilor.

„Are nevoie de câteva zile pentru a reflecta asupra situației. Sunt sigur că va avea timp să se gândească și să ia decizia potrivită. Momentan, situația cu Real Madrid este puțin tensionată” a declarat, pentru presa din Franța, Luis Campos, directorul sportiv al lui Lille și un foarte bun prieten al lui Cristiano Ronaldo.

„Am vorbit cu el, dar este genul de persoană care se concentrează foarte mult pe ce are de făcut, mai ales acum, când e la Cupa Confederațiilor. A fost foarte suprins de acele acuzații de fraudă fiscală. Toate aceste evenimente l-au afectat foarte mult. Este genul de persoană căreia îi place să aibă o imagine foarte bună peste tot în lume și acum trece printr-o perioadă dificilă” a adăugat lusitanul atunci când a fost întrebat despre șansele ca Ronaldo să fie transferat de PSG în această vară.

Cristiano Ronaldo, fotbalistul portughez al lui Real Madrid, care este acuzat de fraudă fiscală, ar fi folosit un cont în Elveţia pentru a ascunde 150 de milioane de euro, informează site-ul francez Mediapart, care se bazează pe noi documente Football Leaks.

Presa spaniolă a anunţat zilele trecute că portughezul este dispus să plătească 14,8 milioane euro pentru a evita o posibilă condamnare la închisoare. Procuratura din Madrid l-a acuzat pe Ronaldo de o presupusă evaziune fiscală de 14,7 milioane euro, legată de drepturile sale de imagine încasate în perioada 2011-2014.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...