(video) Cel puțin 123 de morți în Pakistan în urma exploziei unei cisterne cu petrol. Incidentul a izbucnit de la o țigară

06250932-992860187

Cel puțin 123 de persoane adunate în jurul unei cisterne cu petrol care s-a răsturnat în estul Pakistanului au murit după ce aceasta a luat foc și a explodat, au anunțat duminică poliția și echipele de intervenție.

Cisterna s-a răsturnat în orașul Bahawalpur din cauza vitezei, după care a explodat în timp ce localnicii începuseră să adune petrolul care se scurgea din vehicul, a precizat pentru agenția DPA un oficial al poliției, Shafiq Ali.

După explozie, echipele de intervenție au găsit cel puțin 123 de cadavre, unele dintre ele fiind carbonizate până la neidentificare, a spus purtătoarea de cuvânt a serviciului local de salvare, Deeba Shahnaz.

Alte 90 de persoane primesc îngrijiri medicale în Spitalul Victoria din oraș, a adăugat purtătoarea de cuvânt. Potrivit unui oficial local, peste 100 de persoane ar fi fost rănite. Autoritățile au anunțat că operațiunea de salvare s-a încheiat.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente