Fostul șef al DIP Veaceslav Ceban și finul acestuia, reținuți de CNA pentru mită

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fostul șef al Departamentului Instituții Penitenciare și viceministru al Afacerilor Interne Veaceslav Ceban, actualmente angajat al SPP, ar fi fost reținut aseară în cadrul unei operațiuni a Centrului Național Anticorupție. Despre aceasta scrie bloggerul Veaceslav Balacci pe pagina sa de Facebook, fost angajat al Serviciului Vamal, potrivit căruia concomitent a fost reținut și un angajat al Vămii, Stanislav Caraman, apropiat al fostei conduceri a SV.

„Fostul șef al DIP și viceministru la Interne Veaceslav Ceban, actualmente angajat al SPP, a fost REȚINUT aseară de CNA, împreună cu finul său, angajatul Vămii Stanislav Caraman, apropiat al fostei conduceri a SV, într-un dosar de CORUPȚIE! Ar fi vorba de încercarea de a „rezolva” un dosar, prin MITĂ de câteva ZECI DE MII DE EURO! BUN așa!”, a scris Balacci pe pagina sa de Facebook.

Solicitată de Independent.md, ofițerul de presă al CNA, Victoria Timuș, a confirmat acest caz însă nu a putut oferi mai multe detalii. Aceasta ne-a redirecționat către procurorul Anticorupție, Viorel Morari, care, la rândul său, a solicitat să revenim peste două ore.

Vom reveni cu detalii…


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...