France Football a anunţat cine câştigă Balonul de Aur cu 7 luni înainte

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

„Cine să-l mai oprească?”, anunţă France Footbal pe prima pagină despre Cristiano Ronaldo, cel care a încheiat un sezon de vis cu Real Madrid. După ce a câştigat al patrulea balon de Aur din carieră, Cristiano Ronaldo a dus-o pe Real spre titlul de campioană şi al doilea trofeu consecutiv în Champions League. Portughezul îşi continuă forma bună şi la Cupa Confederaţiilor, acolo unde se bate alături de Portugalia pentru trofeu.

Revista France Football, cea care acordă Balonul de Aur, scrie motivele pentru care Cristiano Ronaldo e că şi câştigătorul trofeului pentru a cincea oară în carieră. „S-a încheiat cursa? Nu neapărat, însă progresul lui CR7 este ireversibil. Că să-l prindă, adversarii trebuie să impresioneze masiv. Şi rapid!”

În premieră, Messi nu e anunţat ca şi candidat la primele trei locuri. France Football scrie că Buffon, Griezmann şi Mbappe se vor lupta pentru cele două locuri rămase de pe podium. „Buffon e singurul candidat serios pentru trofeu, însă a pierdut lupta din finală Champions League cu Ronaldo”, scrie celebra revista franceză.

Evident, vestea nu le-a picat bine catalanilor, care acuză revista France Football că a decis lupta cu 7 luni înainte că premiul să fie acordat. „Scandal” titrează Mundo Deportivo, care menţionează că Messi a înscris 51 de goluri în sezonul încheiat, cu 16 mai multe decât Ronaldo, scrie sport.ro.

Mundo Deportivo mai acuză şi absenţa lui Neymar din menţionările pentru posibilii finalişti.

Dacă va câştiga Balonul de Aur, Cristiano Ronaldo îl va egala pe Messi la numărul de trofee, 5, un număr record.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...