Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi duminică, 25 iunie

joao silas
Foto: Joao Silas

În caz că nu ai planuri pentru ultima zi din weekend, nu te grăbi să o pierzi în zădar! #diez a făcut o selecție de evenimente la care suntem siguri că vei dori să ajungi. Fie că este vorba despre muzică, distracție sau sport, sperăm ca cel puțin un eveniment să-ți trezească curiozitatea.

# Fă un om fericit

„Fă un om fericit” este un eveniment caritabil dedicat persoanelor cu dizabilități angajate în ateliere protejate. Organizatorii au inclus în program un concert inedit de muzică live, un atelier de confecționare a produselor handmade și o expoziție cu aceeași tematică și o tombolă cu surprize la final de zi. Dacă vreți să mergeți și să vă exprimați susținerea față de persoanele cu dizabilități, găsiți aici toate detaliile.

# Vintage Bazaar

Rochiţe de vara, fustite, bluzite toate in culori vii, multă dantelă şi pălării, bijuterii şi eşarfe elegante, cei mai cool pantofi şi cele mai funky genţi… Pe toate le vei găsi duminică începând cu ora 10.00 la Vintage Bazaar, care va avea loc pe strada Vasile Alexandri 78. Acolo, vei așa șansa să-ți condimentezi cu noi ţinute şi accesorii asortate, gata să facă faţă oricărei provocări, mai cu seama în sezonul estival. Detalii, pe facebook.

# Triathlon Trimph

Pe 25 iunie, în parcul Valea Morilor din Capitală se va desfășura prima ediție a Campionatului Moldovei de Triathlon Triumph. La competiție vor fi îmbinate trei tipuri de sport: înotul, alergatul și ciclismul. Pot participa toți doritorii, sportivi amatori sau profesioniști. Aceștia urmează să parcurgă distanța „Olimpică” și anume 1,5 km de înot, 40 km de ciclism și 10 km de alergare sau distanța „Super Sprint”: 400 m de înot, 10 km de ciclism și 2,5 km de alergare. Dacă vrei să participi, află tot ce te  interesează despre competiție aici.

# Bucurie în Mișcare

Timp de două zile participanții la „Bucurie în Mișcare” își vor putea aminti de jocurile copilăriei și vor putea experimenta distracția în mijlocul naturii. Derulat anul acesta sub sloganul „Iubesc mișcarea!”, proiectul își propune să aducă împreună copiii, părinții și tinerii care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-un eveniment viu, extrem de ofertant. Toate detaliile despre eveniment, pe pagina oficială de facebook

#SUN DĂ-I FEST

Festivalul de tehnologii, inovaţii şi produse eco SUN DĂ-I FEST revine la cea de-a V-a ediție. Evenimentul va avea loc duminica aceasta, începând cu ora 12.00 și terminând cu 21.30. SUN Dă-I Fest va culmina cu un concert de muzică live susţinut de formaţiile  Flat Foot, Domino, Hi Mum, Sillaje, Glimpse,  Via Dacă, Ambertraps, ce au instrumentele muzicale alimentate de la energia solară. Mai multă informaţie despre SUN Dă-I Fest găsiţi aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente