11:41:37 25.04.2024
Stiri

Bărbatul cât un MUNTE de om a plecat la cumpărături cu o păpuşă. Povestea lui e impresionantă

Știri 24.06.2017 15:30 Vizualizări2283 Autor: Ziarul National
Bărbatul cât un MUNTE de om a plecat la cumpărături cu o păpuşă. Povestea lui e impresionantă sursa: eva.ro


Un ditamai tipul care merge prin magazin cu o păpuşă nu-i ceva obişnuit. Dar totul se întâmplă dintr-un motiv, iar al lui este emoţionant.

Keenan Watkins din North Vernon, statul american Indiana, e un zdrahon pe care nu-i bine să-l enervezi. Şi totuşi, are şi el slăbiciunea lui: Keenan a lăsat mândria la o parte şi a mers la cumpărături cu o păpuşă pe care a pus-o în cărucior. De ce ar face aşa ceva unul ca el? Ei bine, motivul din spatele gestului său a devenit viral pe internet.

Sadie Collins, o angajată a magazinului Goodwill, era de serviciu în ziua în care l-a văzut pe Watkins cu păpuşa după el. După ce a ieşit din tură, ea a povestit episodul pe Facebook, iar postarea a fost preluată de pagina Love What Matters (Iubeşte ce contează), unde a fost descoperită chiar de Watkins.

Bărbatul a simţit nevoia să-şi explice gestul.

„Sunt tatăl mândru al doi copii uimitori şi complicaţi. Ash (10 ani) şi Aayla (9 ani). În urmă cu câteva seri, în timp ce le pregăteam masa, Aayla m-a întrebat «Tati, o vei lua cu tine mâine pe Davey oriunde te duci tu?».

Eu eram ocupat cu gătitul şi încercam să nu ard orezul, aşa că nu eram atent şi am zis la repezeală «Da, sigur că da». Şi imediat am auzit-o cum m-a întrebat uimită: «Serios?». Atunci am realizat ce îi promisesem şi că nu mai aveam nicio scăpare”, a povestit el.

Povestea lui Watkins a devenit virală pe Facebook. Toţi cei care au citit mesajul îl apreciază pentru modul în care îşi creşte copiii şi pentru că se străduieşte să nu-i dezamăgească

Lesne de dedus, Davey este păpuşa cu care Watkins a ieşit la cumpărături. Ca şi cum nu era de ajuns, fetiţa l-a mai rugat ceva: „Tati, poţi să-i cumperi lui Davey nişte haine când ieşi? N-are niciuna care să i se potrivească. Poţi să-i faci şi nişte poze pentru mine?”.

Deşi era în mare dificultate, omul nu a vrut să-şi dezamăgească fiica, aşa că a fost de acord şi cu această cerinţă.

Davey este păpuşa ei preferată. Soţia lui a cumpărat-o la reduceri, cu numai un dolar. E o păpuşă vintage, un bebeluş cu o anatomie reprodusă corect, dar destul de urât, după părerea lui Watkins. Dar dacă fiica lui îl adoră şi îl consideră băiatul său şi nepotul lui Watkins, e clar că el face parte din familie şi nimic nu trebuie să stea în calea dorinţei ei.

Aşa că omul s-a supus şi şi-a respectat promisiunea, chiar dacă toată lumea s-a uitat ciudat la el. A mers la magazin cu bebeluşul-păpuşă, i-a cumpărat un costum şi a făcut o poză pe care i-a trimis-o fiicei sale.

După ce a povestit întâmplarea pe Facebook, toată lumea l-a apreciat pe Keenan Watkins pentru gestul lui şi pentru modul în care îşi creşte copiii.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md