Chelsea oferă 115 milioane de euro pentru doi fundași de la Juventus

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Chelsea nu renunță Leonardo Bonucci și Alex Sandro. Potrivit The Sun, ”albaștrii” au revenit cu o nouă ofertă în valoare de aproape 115 milioane de euro, pentru cei doi apărători ai lui Juventus, după ce torinezii au refuzat propunerile inițiale.

Zilele trecute, bianconerii i-au spus ”nu” lui Chelsea, după ce londonezii s-au arătat dispuși să plătească nu mai puțin de 60 de milioane de euro pentru fundașul stânga brazilian. Juventus a recunoscut însă, prin directorul sportiv, Giuseppe Marotta, că nu se va opune dacă jucătorul va dori să plece:

”Am primit o ofertă substanțială pentru Sandro. Noi nu ne dorim să vindem pe nimeni, dar nici nu putem să ținem pe cineva împotriva dorinței sale”, a admis Beppe Marotta.

Alex Sandro ar putea fi atras de salariul pe l-ar putea avea la Chelsea. The Sun scrie că londonezii îi propun aproape 9,5 milioane de euro pe sezon, mai mult decât triplu față decât câștigă în prezent la Juventus.

În privința lui Bonucci, fundașul central italian este văzut de Chelsea drept înlocuitorul perfect pentru căpitanul John Terry. Chiar dacă acesta are 30 de ani, Juventus nu vrea să renunțe la el pentru mai puțin de 50 de milioane de euro.

Posibila venire a lui Bonucci pe Stamford Bridge ar putea echivala cu plecarea francezului Kurt Zouma, sub formă de împrumut, la un alt club.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...