00:08:00 24.04.2024
Stiri

Poliţia, CURSĂ de peste 10 km şi focuri de armă trase după un şofer fugar

Știri 23.06.2017 14:40 Vizualizări1785 Autor: Ziarul National
Poliţia, CURSĂ de peste 10 km şi focuri de armă trase după un şofer fugar Sursa: realitatea.net


Poliţiştii din Tismana au fost nevoiţi miercuri să folosească pistoalele din dotare şi s-au angajat într-o urmărire de 10 kilometri pentru prinderea unui şofer fugar.

Este vorba de un tânăr de 24 de ani, din comuna gorjeană Godineşti, care în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 672 nu a oprit la semnalele de oprire ale poliţiei. A urmat o cursă de urmărire de 10 kilometri.

Şoferul a oprit maşina şi a fugit într-o pădure. Aici poliţiştii au alergat după fugar şi au reuşit să îl prindă, abia după ce au folosit pistoalele din dotare.

„După aproximativ 10 kilometri, autoturismul a oprit brusc pe partea dreaptă a carosabilului, iar conducătorul auto, care se afla singur în autoturism, a fugit într-o zonă împădurită.

În timpul urmăririi suspectului polițiștii au folosit și armamentul din dotare, fiind executat un foc de avertisment în plan vertical.

Ulterior suspectul a fost identificat, fiind un tânăr de 24 de ani, din comuna Godinești, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În baza probatoriului administrat în dosar a fost dispusă măsura reţinerii suspectului pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

Sursa: realitatea.net


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md