09:23:55 19.04.2024
Stiri

Oficial american, în vizită la Chișinău: Implementarea completă a recomandărilor Comisiei de la Veneția, tragerea la răspundere a celor implicați în frauda bancară și diversificarea surselor energetice

Politică 23.06.2017 12:18 Vizualizări2724 Autor: Ziarul National
Oficial american, în vizită la Chișinău: Implementarea completă a recomandărilor Comisiei de la Veneția, tragerea la răspundere a celor implicați în frauda bancară și diversificarea surselor energetice


Autoritățile americane încurajează guvernarea de la Chișinău să implementeze „complet” recomandările Comisiei de la Veneția cu referire la schimbarea sistemului electoral și să depună eforturi pentru diversificarea surselor de energie pentru a asigura securitatea energetică a R. Moldova.

Declarația îi aparține asistentului adjunct al Secretarului de Stat al SUA pentru Afaceri Europene și Eurasiatice, Bridget Brink, și a fost făcută astăzi, după o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Andrei Galbur, la Chișinău.

Oficialul american a îndemnat R. Moldova să continue eforturile privind combaterea corupției, a traficului de ființe umane și tragerea la răspundere „a tuturor celor implicați” în frauda bancară.

Totodată, Bridget Brink a felicitat R. Moldova pentru semnarea Acordului cu FMI toamna trecută și a adăugat că este necesar ca țara noastră să continue reformele, inclusiv cele stipulate în documentul semnat cu instituția financiară internațională.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md