Messi a dezvăluit ce planuri de viitor are: „Asta mi-am dorit din totdeauna”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Conducerea Barcelonei i-a asigurat pe fani că Lionel Messi va semna în curând un nou contract cu gruparea catalană, dar momentan acest lucru nu s-a întâmplat. Decarul trupei de pe Camp Nou a recunoscut însă într-un interviu că va continua să îmbrace tricoul formației din Barcelona.

„Să rămân la Barcelona este ceea ce mi-am dorit din totdeauna, ceea ce am visat și ceea ce am spus mereu că aș face” a declarat Messi pentru presa din Anglia.

Starul sud-american a recunoscut însă că ar putea ajunge să evolueze la un moment dat chiar și într-un campionat exotic, așa cum este cel al Chinei.

„N-aș putea spune totuși că un transfer în China ar fi imposibil, nu? Nimeni nu poate spune că este ceva imposibil în fotbalul de astăzi. Orice se poate întâmpla, dar până acum, vă spun sincer, nu mi-a trecut prin minte așa ceva” a mai declarat Messi.

Actuala înţelegere dintre Lionel Messi şi FC Barcelona este valabilă până în 2018. Presa din Spania scrie că Messi va semna un nou contract cu Barcelona, valabil până în 2022 și va încasa 48,5 de milioane de euro anual, urmând să fi cel mai bine plătit jucător din lume.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...