Hohote de râs în Parlament: Socialiştii vor să ştie unde este Ghimpu, în timp ce liberalii cer mentor pentru a-l învăţa geografie pe Dodon

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ședința Legislativului de vineri nu a trecut fără scântei, în contextul în care Chişinăul a rămas fără primar, iar liderul PL, Mihai Ghimpu, lipseşte tot mai des de la şedinţele Parlamentului.

Deputatul socialist Vlad Bătrîncea a ţinut să întrebe unde este Mihai Ghimpu, care ar fi luat cârma Primăriei după ce Dorin Chirtoacă a fost plasat în arest la domiciliu, pe o cauză penală privind parcările cu plată din Chişinău.

„Unde este Mihai Ghimpu? Vrem să ştim dacă va primi salariu de deputat sau va lua salariu de la Primăria Chişinău, unde este tot mai des după arestul lui Dorin Chirtoacă”, a întrebat Bătrîncea.

În replică, liberalul Ion Apostol a recomandat socialiştilor să se preocupe de vacanţele de lux ale preşedintelui Igor Dodon şi să-i angajeje un mentor, în contextul în care încurcă capitala Turciei.

„Unii au scăpări de memorie, dar îi iertăm. Mai bine s-ar preocupa de vacanţele de lux ale preşedintelui Dodon şi i-ar angaja un mentor pentru a-l învăţa geografie, să nu încurce capitala Turciei, Ankara”, a fost replica lui Apostol.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...