Vrei să-ți continui studiile în România? Află tot ce vrei să știi despre Universitatea din Târgu-Jiu la International Summer School „Constantin Brâncuşi”

unnamed

În perioada 09-18 iulie, la Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu se va desfășura cea de-a doua ediție a International Summer School „Constantin Brâncuşi”, un proiect ce are ca scop promovarea învăţământului superior din România şi creșterea gradului de internaționalizare prin atragerea studenților străini la UCB Târgu-Jiu. Acest proiect se adresează în special absolvenților liceelor din Republica Moldova şi Republica Serbia, care sunt interesaţi de continuarea studiilor în România.

Elevii participanţi vor urma un program de cursuri teoretice şi laboratoare susţinute de profesori ai UCB. În programul şcolii de vară se mai includ vizite în Municipiul Târgu Jiu, excursii și activități recreative la piscină și pe baza sportivă. 

Cheltuielile de cazare, masă și parțial cheltuielile de transport (50%) vor fi suportate de organizatorii acestui proiect, iar de la elevi se cere ingeniozitate, implicare și buna dispoziție. 

Pentru a putea participa la proiect, trebuie doar să completați un formular de înscriere, iar elevii vor fi selectați în baza scrisorii de intenție cât mai creative și originale. Formularul poate fi completat până la data de 5 iulie, iar participanții vor fi anunțați la data de 6 iulie.

unnamed (2)

unnamed (1)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente