Ce faci după o săptămână încărcată? #diez îți recomandă câteva evenimente pentru vineri, 23 iunie

6046DC86A9
Foto: Paul Proshin

E ultima zi lucrătoare din săptămâna și mai e și vară. Mai ai nevoie de alte motive pentru distracție și relaxare? Echipa #diez a făcut o selecție de câteva evenimente care îți pot umple ziua și seara de vineri cu emoții frumoase, energie și dispoziție cât pentru un weekend întreg. 

# WIPE OUT Techno Fest

Începând cu ora 20 și până la miezul nopții, în parcul industrial Tracom de pe strada Columna 170 va avea loc un festival de muzică techno, numit „Wipw Out Techno Fest”. Înarmați cu artiști revoluționari și cel mai bun sunet din lume, echipa organizatorică vrea să renască pentru o zi ARMA17, să aducă Detroitul la Chișinău și dea viață nouă culturii techno a țării. Toate detaliile, aici.

#Academia Micilor Oratori

Evenimentul este decicat acelor copii care vor să-și dezvolte capacitățile de vorbire în public și comunicare. Scopul proiectului este de a învăța copii arta discursului și a comunicării oratorice, pentru a-i ajuta să-și exprime gîndurile într-un mod articulat, structurat și atrăgător. Dacă te interesează, accesează pagina de facebook al evenimentului.

#Canoe pe r. Nistru cu înnoptare pe insulă

Dacă ai un grad mic-mediu de experiență în camping, ești obișnuit cu dormitul în cort şi compactarea la maxim a bagajelor, atunci alătură-te unui grup de 9 persoane care și-au propus să petreacă un weekend într-o zonă pitorească și să se completeze cu natura. Pagina evenimentului o găsești aici, dacă aveți puțin noroc, poate reușești să te înregistrezi.

#Presentation of the New IMAGE – AutoCinema

Cine nu iubește serile romantice, petrecutela apus de soare în fața unui ecran pe care este proiectat unul din filmele preferate? Dacă te regăsești, atunci acest eveniment îți poate aduce o notă specială serii de vineri. La cinematograful auto, va fi prezentat mâine primul film pe un proiector de ultima generatie pentru proiectarea filmelor HD si FullHD in format Cinematografic. N-ai cum să ratezi asta, află tot despre eveniment aici.

#Spectacolul „Amorul Dănțuie și Feste Joacă” la Teatrul Național „Mihai Eminescu”

tnme.md
tnme.md

Știm că unii dintre cititorii noștri sunt pasionați de teatru și merg des la spectacole. Dacă vrei să-ți petreci seara urmărind un spectacol, nu rata „Amorul dănţuie şi feste joacă” de la teatrul național „Mihai Eminescu”. Spectacolul este realizat în stil geto-dacic, sunt închegate 4 opere sheakesperiene, costume naţionale, muzică şi dansuri în stil naţional. Tema spectacolului: amor, glume, cîntece şi dansuri. Un spectacol dinamic, vesel. Acţiunea  se desfăşoară în scenă între două capete de berbeci – simbol al Soarelui, luminii, binelui.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente