Actualitate

Jurnalist român explică de ce Andrei Năstase NU a fost invitat la summitul PPE: Nu mai este agreat de PPE

„Remarc însă că, de această dată, liderul Partidului Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, aliat al Maiei Sandu, nu a fost invitat la întâlnire. Năstase nu figurează pe lista invitaților la acest summit”, scrie Nichituș.

Jurnalistul român notează că europenii au înțeles „cântecul la țambal” a lui Năstase și au constatat că acesta este fals. În acest context, Andrei Năstase s-a supărat și a încercat să ajungă de sinestătător la Bruxelles, dar nu i-a reușit.

„Lipsa lui de la acest important eveniment al popularilor europeni indică faptul că, formațiunea pe care o conduce nu mai este agreată de către PPE. Altfel îl invitau. Este un semnal că, liderii PPE au înțeles cântecul la țambal pe care îl face Năstase și au constatat că e fals. Probabil, președintele democraților moldoveni a oferit conducerii PPE suficiente date pentru ca aceștia să tragă o asemenea concluzie. Am aflat, pe surse, că liderul PPDA, supărat de această turnură de situație, a încercat să ajungă la Bruxelles. Nu i-a reușit. Se pare că, finanțatorii din Frankfurt ai acestei formațiuni politice, Victor și Viorel Țopa, nu i-ar fi permis. Oare de ce? Există voci care afirmă că protecția de care aceștia se bucură în Germania s-ar apropia de sfârșit”, mai scrie jurnalistul Victor Nichituș.
 
Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *