Află de la Olga Ionel care sunt pașii pe care trebuie să-i faci dacă vrei să câștigi o bursă pentru un program MBA

unnamed

Joi, 29 iunie, sunteți invitați la o nouă ediție MBA Club. În cadrul acesteia veți face cunoștință cu Olga Ionel, bursiera SEED Grant din acest an. Olga Ionel va ține un discurs în care va povesti de ce a ales să facă un MBA și ce se poate de făcut în Moldova după ce revine de la studii.

SEED Grant, un program de burse oferit pentru candidații la MBA la una din cele top 50 școli de business din Statele Unite ale Americii, și-a anunțat câștigătorul din Republica Moldova pentru acest an. Este vorba de Olga Ionel candidată la MBA ’19 la Universitatea Carnegie Mellon, Școala de Business Tepper.

title382207905

Olga spune că programul MBA o va ajuta să acumuleze cunoștințele necesare, pentru a aduce ulterior o schimbare în societatea din Moldova și pentru a contribui la dezvoltarea imaginii țării noastre.

Mai multe detalii despre cum a decurs procesul de înscriere și ce a făcut Olga pentru a câștiga bursa, tânăra va povesti în cadrul unui eveniment. Acesta va avea loc joi, 29 iunie, de la ora 18:30, la Dreamups (str. Uzinelor 1). Participarea este gratuită, însă înregistrarea prealabilă e obligatorie. O puteți face aici. La sfârșit va avea loc și o mică recepție pentru networking.

Toate detaliile le puteți urmări pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente