Transfer surpriză la Juventus: Sumă uriașă pentru un tânăr atacant ceh

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Patrik Schick poate fi considerat jucătorul lui Juventus. Atacantul ceh a sosit în această dimineaţă la Torino, unde a făcut vizita medicală, înainte de a semna cu echipa care a câştigat titlul în Serie A TIM în ultimii şase ani.

Fotbalistul de 21 de ani a fost învoit de staff-ul naţionalei U21 a Cehiei, alături de care participă la Campionatul European din Polonia, pentru a reveni în Italia şi a trece testele medicale în perspectiva transferului la gruparea bianconera.

Schick a fost achiziţionat de Sampdoria de la Sparta Praga în vara anului trecut şi a impresionat în sezonul de debut în Italia. Deşi nu a fost titular indiscutabil pentru genovezi, a reuşit să marcheze 11 goluri.

Juve va plăti Sampdoriei 30,5 de milioane de euro în schimbul lui Schick, în trei rate anuale. Clauza de reziliere a cehului era de 25 de milioane, dar torinezii au fost de acord să achite o sumă mai mare pentru ca gruparea de pe Marassi să accepte modalitatea de plată propusă de bianconeri.

Jucătorul va începe pregătirea de vară cu Juventus, însă Sampdoria are prioritate în cazul în care campioana Italiei va decide să-l împrumute în sezonul următor.

Patrik Schick este al doilea transfer al lui Juventus pentru stagiunea viitore, după uruguayanul Rodrigo Bentancur, adus de la Boca Juniors în schimbul a 9,5 milioane de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...