Vicepreşedintele Partidului Şor îi răspunde lui Sturza: Dacă a servit pe cineva, Şor a făcut-o pentru oamenii unde a fost ales primar

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După ce ieri, fostul premier Ion Sturza a scris pe reţelele de socializare că Ilan Şor îşi va îndeplini ultima sa misiune de „idiot util”, fiind condamnat la ani grei de puşcărie, vicepreşedintele „Partidului Şor”, Marina Tauber, sare în apărarea şefului său. Aceasta susţine că, chiar dacă a servit pe cineva, spre deosebire de Sturza, Şor „a făcut-o şi continuă să o facă pentru oamenii care i-a ajutat, oraşul, unde a fost ales primar şi care plăteşte impozite”.

„Lui Ilan Şor, spre deosebire de Dumneavoastră, nu îi este ruşine că locuieşte în Republica Moldova”, susţine Tauber, menţionând că „Dl. Sturza a recunoscut mai devreme că îi este ruşine pentru faptul că s-a născut în Republica Moldova!”.

Vedeţi şi: Ion Sturza: Shor își va executa ultimul rol „de idiot” util. Va fi condamnat la ani grei de puşcărie

„El a fost prim-ministrul al unei ţări pe care o urăşte, din fericire, nu pe mult timp! Dar aceste câteva luni, au fost suficiente pentru a demonstra cum funcţionează schema corupţională sub acoperirea funcţionarilor de rang înalt. Filat, care în guvernul lui Sturza a ocupat funcţia de Director al Departamentului Privatizări şi Ministrul de Stat, aparent, a însuşit cel mai important lucru: funcţia de Prim-ministru trebuie să fie convertită în bani. Fapt demonstrat ani la rând. Ilan Şor, dle Sturza, deşi este evreu, lucru pe care-l subliniaţi constant, exteriorizându-vă profundele complexe lăuntrice, a încercat să nimicească acest cerc vicios. Să nimicească, pentru ca businessul să poată lucra în pace, fără presiunea constantă a funcţionarilor, pentru ca sistemul să numai reproducă astfel ca: Filat, Platon şi Sturza”, susţine Tauber.

Nu în ultimul rând, vicepreşedintele formaţiunii Şor îl îndeamnă pe Ion Sturza să recunoască, măcar pentru el că nu îi este ruşine să se afle în Orhei şi să zboare prin Aeroportul Chişinău. „Știţi de ce? Pentru că au tangenţe cu Ilan Şor. Ar trebui să vă fie rușine, doar pentru condiţiile în care aţi adus ţara, astfel de persoane ca Dvs. şi Filat. Ar trebui să Vă fie rușine doar de sine! Dar Ilan Şor munceşte şi va continua să muncească, astfel încât să nu vă fie ruşine de propria ţară!”, a conchis Marina Tauber.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...