Grăbește-te! Mai sunt două zile în care te poți înscrie la proiectul de engleză conversațională Enable

cover

Tineri din toate colțurile lumii deja au ajuns în Moldova pentru a facilita sesiuni tuturor doritorilor de a-și perfecționa nivelul englezei conversaționale. Voluntarii sunt plini de entuziasm și așteaptă cu nerăbdare să interacționeze cu o nouă cultură. Află de ce aceștia au ales să participe în proiectul dat și de ce consideră voluntariatul important:

Photo Editor https://www.tuxpi.com

Am intrat în acest proiect, deoarece mi-am dorit să ies din zona mea de confort. Am dorit să fac ceva ce nu am mai făcut până acum. Totodată, am decis să particip la Enable pentru a învăța cât de diferite sunt țările și culturile de la alți participanți ai acestui schimb intercultural”, a afirmat Nutcha Jit, voluntară din Thailanda.

 

 

 

Photo edited with https://www.tuxpi.com

 

Am ales să particip în ENable fiindcă vreau să cunosc culturi diferite și să întâlnesc cât mai mulți oameni noi și diverși. Mi-am dorit mult să predau engleza într-un mod neobișnuit tinerilor din Moldova și în același timp să descopăr această țară”, a spus Asel Ozyurek, voluntară din Turcia.

 

 

Tuxpi photo editor: https://www.tuxpi.com

 

Fac voluntariat, deoarece este o adevărată experiență de viață prin care poți face un impact, poți deveni parte a societății și să câștigi noi perspective asupra vieții. Totodată, ai șansa să socializezi și să cunoști comunitatea locală”, a mărturisit Ferhat Gulmez, voluntar din Turcia.

 

Photo edited with https://www.tuxpi.com

Voluntariatul este cea mai bună modalitate de a ajuta participanții să se înțeleagă pe sine însuși și să-și creeze o imagine mai clară despre cine sunt cu adevărat, iar acest lucru se întâmplă când părăsim locurile familiare. Iar  pentru localnici, voluntariatul este necesar, deoarece prin particianții internaționali, aceștia au șansa să interacționeze cu mai multe culturi” , a spus Manke Roi, voluntar din SUA.

 

 

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-tool

 

A munci în folosul societății pentru a face un anumit impact este o experiență necesară pentru fiecare dintre noi” , a punctat David Liu, participant din China.

 

 

 

***

Ediția din vara aceasta este susținută activ de către compania Star Kebab. Parteneriatul dat joacă un rol important în asigurarea calității proiectului și în atingerea scopurilor propuse inițial. Este deja al doilea an când Star Kebab își aduce aportul în procesul de realizare a ENable prin susținerea conceptului unui schimb intercultural aici, acasă.

Dacă dorești să-ți perfecționezi nivelul de comunicare în limba engleză, să obții mai multă încredere în propriile forțe, dar și să interacționezi cu tineri din toate colțurile lumii, te îndemnăm să te înregistrezi la ENable.

Formularul de aplicare îl poți găsi la acest linkTaxa de participare constituie 400 de lei iar data-limită pentru înregistrare este 23 iunie, ora 23:59.

Mai multe detalii despre proiect găsiți pe pagina de Facebook a organizației.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente