Pe ce bani a zburat Candu la Bruxelles, alături de Plahotniuc în aeronava de lux, de 30 mii dolari ora

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Parlamentului Andrian Candu și premierul Pavel Filip au avut miercuri, la Bruxelles, o întrevedere cu Antonio Tajani, președintele Parlamentului European. Candu a efectuat vizita de două zile la Bruxelles în calitate de vicepreședinte al Partidului Democrat din Moldova, iar costurile vizitei nu sunt acoperite din bani publici, anunță serviciul de presă al Legislativului.

„Andrian Candu se află într-o vizită de două zile la Bruxelles în calitate de vicepreședinte al Partidului Democrat din Moldova. Pentru această perioadă, președintele Parlamentului nu va fi remunerat. De asemenea, costurile vizitei nu sunt acoperite din bani publici”, anunța miercuri serviciul de presă al Parlamentului, când Candu a revenit din capitala UE.

În cadrul întâlnirii au fost abordate mai multe subiecte privind colaborarea dintre legislativul european și Parlamentului Republicii Moldova. Andrian Candu a prezentat evoluțiile din Republica Moldova și a subliniat dorința intensificării legăturilor între cele două instituții.

Vizita lui Plahotniuc la Bruxelles, confirmată oficial! Deși s-a „înarmat” cu Filip și Candu, a fost primit doar de liderii APSD

Părțile au discutat despre modificarea legislației electorale, reformele implementate de Republica Moldova, probleme de securitate, inclusiv informațională și energetică.

Vedeți și: (FOTO) Plahotniuc sfidează din nou originea sa de cetăţean al celei mai sărace ţări din Europa. A zburat la Bruxelles cu aceeaşi aeronavă de lux, de 30 mii dolari ora

Alături de Candu și Filip, la Bruxelles a fost și președintele democrat Vlad Platohniuc. Oligarhul moldovean a sfidat din nou originea sa de cetățean al celei mai sărace țări din Europa, alegând să zboare în capitala politicii UE cu aceeași aeronavă de lux pe care a închiriat-o acum o lună, când s-a deplasat în Statele Unite ale Americii. Costul unei ore de zbor cu o asemenea aeronavă, potrivit unor surse este de circa 30 de mii de dolari SUA.

Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...