17:04:31 28.03.2024
Stiri

OPINII // C.T. Popescu, despre „moțiunea fricii” și „îmbrățișarea morții” în PSD

Reportaj 22.06.2017 09:31 Vizualizări1955 Autor: Ziarul National


OPINII // C.T. Popescu, despre „moțiunea fricii” și „îmbrățișarea morții” în PSD Sursa: digi24.ro

„Moțiunea a trecut, PSD a pierdut”. Este rezumatul zilei făcut de jurnalistul Cristian Tudor Popescu în care s-a votat moțiunea de cenzură la adresa guvernului Grindeanu.

„PSD a pierdut pe toate planurile. Faptul că în ultimul moment s-a dat acest ordin ca votul să fie cu bilele la vedere, faptul că dl Dragnea însuși a rămas în sală ca să arunce un ochi, să știe cei care votează că e acolo arată că acest partid e condus prin frică. I se poate spune acestei moțiuni moțiunea fricii. Faptul că ea a trecut nu face decât să creeze PSD-ului și alte probleme”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Cei care s-au uitat astăzi la dezbaterile din Parlament au văzut „ce se ascundea în spatele votului masiv pe care l-au dat în decembrie pentru PSD”, a spus jurnalistul.

„Au fost declarații memorabile ale ambilor vorbitori. Dl Dragnea, de pildă – extraordinar! - spune că nu ar fi câștigat cu 48,5% alegerile dacă ar fi promis alegătorilor „binișorul”. Într-adevăr, au făcut 48,5% cu miraculosul, cu fantasmagoricul”, a spus el.

Comentând imaginile cu parlamentarii PSD îmbrățișându-se cu Liviu Dragnea, Cristian Tudor Popescu a spus: „Există și îmbrățișări ale morții, ca la mafioți, molatece, așa, înainte ca respectivul să fie executat”. El a amintit de „îmbrățișările și pupăturile” dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu.

„Îmbrățișarea între doi politicieni, chiar membri ai aceluiași partid, trebuie să le dea fiori. Credeți că acolo e o îmbrățișare între doi soți? Nu, îmbrățișarea în politică este un gest sinistru”, a spus jurnalistul.

„Tovarășul prim-secretar a câștigat, toată lumea îl felicită, toată lumea îl îmbrățișează, e spectacolul pe care îl oferă întotdeauna un partid”, a explicat el.

Cristian Tudor Popescu spune însă că problemele PSD „încep din acest moment”.

„Nu au niciun motiv de fericire pentru că l-au dat jos pe Grindeanu. Acum vor avea mari probleme cu dl Iohannis, având în vedere prestația în raport cu România și cu interesul național din ultimele zile.

Dl Dragnea cu acea afirmație, dl Grindeanu spunând, iarăși memorabil, că oricine va fi premier nu va putea să-și exercite această funcție câtă vreme îl are în spinare pe dl Dragnea.

Alegătorii au văzut un partid tensionat, condus prin frică și cu șanse reduse să pună în aplicare un program de guvernare benefic pentru români”, a conchis jurnalistul.

Sursa: digi24.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md