14:34:20 18.04.2024
Stiri

DECLARAȚIE: „Zilele acestea, Șor își va executa ultimul rol „de IDIOT” util. Va fi CONDAMNAT la ani grei de pușcărie”

Anticorupție 21.06.2017 14:41 Vizualizări4953 Autor: Ziarul National
DECLARAȚIE: „Zilele acestea, Șor își va executa ultimul rol „de IDIOT” util. Va fi CONDAMNAT la ani grei de pușcărie” Moldova 24


Fostul premier Ion Sturza este convins că omul de afaceri și primarul de Orhei, Ilan Șor, va fi condamnat la ani grei de pușcărie.

Acesta consideră că Ilan Șor este genul de „șmecheraș, executant de lucruri „delicate”, bani, distracții, acel du-te vino”. „Anume un așa rol a avut Ilan Șor în istoria mai nouă a R. Moldova. A „deservit” cu mult tupeu și dibăcie trei președinți Voronin, Lucinschi și Dodon. Doi Prim-miniștrii, unul mai complex și altul mai simplu, Filat și Leancă. Doi „mari afaceriști” Plahotniuc și Platon. Lista poate fi completată. Între timp, s-a pricopsit și el cu o bancă din care a furat câteva sute de milioane de dolari, un aeroport și multe alte mărunțișuri placate. La fel ca și la clasici, a trădat foștii patroni și parteneri (vezi exemplul lui Filat și Platon). Numai că lista trădării este cu mult mai extinsă, zeci de „personalități” foști și actuali. „Show must go on””, a scris Sturza astăzi pe o rețea de socializare.

Potrivit fostului premier, „zilele acestea Șor își va executa ultimul rol „de idiot” util”. „Va fi condamnat la ani grei de pușcărie. Meritat, bineînțeles. Dar și un excepțional „os” pentru opinia publică. Luptăm cu corupția! Un lucru mai rămâne să aflăm: cine este noul stăpân al banilor furați, dar și al aeroportului internațional Chișinău?”, a conchis acesta.

Citește și: LIVE // Momentul ADEVĂRULUI? Magistrații ar putea să pronunțe SENTINȚA în dosarul lui Șor. Procurorii cer 19 ani de închisoare

Amintim că astăzi are loc o nouă ședință de judecată în dosarul Șor, iar magistrații ar putea pronunța o sentința pe numele primarului de Orhei.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md