Fără complicaţii, partidul lui Şalaru a fost înregistrat la Ministerul Justiţiei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Partidul Unității Naționale (PUN) a fost înscris la Ministerul Justiției, iar, duminică, 25 iunie, va avea loc primul congres al formațiunii. Despre acest lucru a anunțat Anatol Șalaru pe o pagină de socializare.

„Începând de astăzi, Partidul Unității Naționale are personalitate juridica fiind înscris la Ministerul Justiției. În acest context, duminică, 25 iunie, la hotelul Radisson Blu va avea loc primul congres al formațiunii. Pe agenda congresului nostru figurează alegerea conducerii partidului și trasarea liniilor directoare. Va fi un congres cu multe surprize și mai ales cu multe clarificări”, anunţă Şalaru.

De menţionat că în februarie 2017 Anatol Șalaru, fost ministru al Apărării deja demis la iniţiativa liberalului Mihai Ghimpu, a anunțat despre decizia sa de a înființa un nou partid politic. Ulterior, acum o săptămână, PUN a fuzionat cu partidul unionist „Dreapta”, iar Ana Guţu şi-a piedut statutul de lideră a formaţiunii politice.

Înregistarea partidului PUN la Ministerul Justiţiei a fost realizată facil, dacă facem referire la problemele întâmpinate de reprezentanţii PPDA sau PN în cadrul exerciţiului similar.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...