06:01:37 18.04.2024
Stiri

VIDEO // Accident cu implicarea unei mașini a Poliției: Patru oameni ai legii au ajuns la spital, iar unul e în stare gravă

Social 21.06.2017 09:30 Vizualizări2340 Autor: Ziarul National


Accident rutier în satul Congaz, raionul Comrat, cu implicarea unei mașini a Poliției de Frontieră. Aceasta s-a ciocnit, ieri-seară, cu un „BMW”, după care s-a inversat, iar patru oameni ai legii au suferit traumatisme și au fost transportați la spital, unul dintre care în stare gravă.

Potrivit Poliției de Frontieră, angajații instituției se aflau în misiune, iar mașina cu care se deplasau aceștia avea dispozitivul sonor și semnalele luminoase în funcțiune.

„În jurul orei 21:15, pe traseul M-3, în apropierea unei stații de alimentare auto, un autovehicul de model „BMW” nu s-a asigurat la trafic și a ignorat semnalele sonore și luminoase ale autospecialei Poliției de Frontieră care venea în spatele acesteia. Echipajul Poliției de Frontieră a încercat să evite impactul cu autoturismul care nu a acordat prioritate, în rezultat automobilul de serviciu „Dacia Duster” s-a inversat, iar cei patru polițiști de frontieră s-au ales cu diverse traume”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate la stația de alimentare cu combustibili.

Agenții de patrulare veniți la fața locului au stabilit că șoferul „BMW”-ului este un tânăr de 22 de ani din satul Beșalma al aceluiași raion și se afla la volan în stare de ebrietate avansată - 0,90 mg/l în aerul expirat. Mai mult, tânărul nu avea permis de conducere și nici vinietă, mașina cu volanul pe dreapta fiind înmatriculată în Marea Britanie.

Regulile de circulație rutieră din R. Moldova interzic conducerea pe timp de noapte a automobilului echipat cu volanul pe dreapta.

Tânărul este cercetat penal, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o amendă de până 42 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, în ambele cazuri cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la trei la cinci ani.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md