14:17:19 23.04.2024
Stiri

Problemele care duc la DESPĂRŢIRE orice ai face

Știri 21.06.2017 07:30 Vizualizări3276 Autor: Ziarul National
Problemele care duc la DESPĂRŢIRE orice ai face sursa: acasa.ro


Nu toate relaţiile sunt perfecte, însă cu siguranţă bunul mers al acestora depinde de parteneri. Evident că pe parcursul traiului în comun apar fel şi fel de probleme, însă important este cum sunt acestea gestionate.

Experţii susţin că o relaţie nu poate funcţiona fără compromisuri. Discuţiile apar uneori de la lucruri mărunte. Nu e nimic rău să existe disensiuni, păreri diferite, însă problemele apar atunci când problemele devin de nesoluţionat.

Iată ce poate destramă o relaţie:

Unul dintre voi nu cedează

El are la un moment dat o atitudine rece, nepăsătoare, tu în schimb vii pusă pe harță. I-ai reproşa orice, inclusiv faptul că nu intră în dispută cu tine. Dacă situaţia se repetă şi nu reuşeşti să scazi tonul şi să îţi temperezi supărarea la un moment dat situaţia va degenera.

Unul ţine mai mult cu familia lui


Nu prea există moduri în care să poţi pune capăt unei astfel de probleme aşa încât să nu iasă discuţii aprinse. Să intri în competiţie cu părinţii sau cu alţi membri ai familiei partenerului reprezintă o bătălie care nu se va termina niciodată, pe care nu ai şansa să o câştigi. El poate spune orice despre familia lui, dar există o limită pe care tu nu o poţi depăşi.

Unul dintre voi calcă strâmb


Aceasta este o problemă fără rezolvare. Pe de o parte, trebuie să lămuriţi ce anume înseamnă să înşeli. E bine să aveţi amândoi aceeaşi părere în legătură cu această problemă. Iar dacă se ajunge până la a călca strâmb, acesta nu este nicidecum un compromis pe care să îl poţi face. Mai exact, nu accepţi şi atunci relaţia se rupe.

Unul vrea copii, celălalt nu


Dacă partenerul tău vrea cu disperare un copil, iar tu nu şi nu, atunci nu prea aveţi cum să ajungeţi la o înţelegere pe această temă. Poate că l-ai putea convinge la un moment dat că nu e cazul să vă angrenaţi într-o astfel de odisee, însă relaţia cel mai probabil nu va mai dura mult.

Unul nu poate depăşi trecutul celuilalt


„Nu contează ce-a fost! E de domeniul trecutului!” În teorie sună foarte bine. În realitate însă s-ar putea ca unul dintre voi să nu poată nicicum depăşi problemele din trecut ale celuilalt. Trebuie să ştiţi că nu se poate trăi mult timp alături de un partener care face constant referire la ceea ce a fost odată. În felul acesta se dezvoltă resentimentele, iar acestea nu duc la nimic bun.

Sursa: acasa.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md